Είναι πολλά τα ψέματα Φανούριε

Μόνο ψέματα λέει ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνους, προκειμένου να καλύψει τις αλητείες των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων της ομάδας του. Τις δίχως προηγούμενο προκλήσεις και τα ελλειπή μέτρα ασφάλειας.

Βγήκε σήμερα στην εκπομπή του Σίγμα, Μεσημέρι και κάτι και ξεκίνησε ο τύπος να μας πει πως ο ήλιος ανατέλλει από τη δύση.

Ας τα πάρουμε από την αρχή…

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν επαρκή ήταν η πρώτη του τοποθέτηση.

Την απάντηση την έδωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας με δηλώσεις του στον Super ΣΠΟΡ FM, ο οποίος επισήμανε πως ο αριθμός των επιτηρητών ήταν λιγότερος από ότι είχε συμφωνηθεί αρχικά, ρίχνοτας την ευθύνη στον υπεύθυνο ασφαλείας του Τσιρείου. Αξίζει να σημειωθεί πως οι επιτηρητές, είναι αρμοδιότητα της γηπεδούχου ομάδας, δηλαδή του Απόλλωνα. Παράλληλα δεν μας απάντησε, η πόρτα γιατί έμεινε ανοιχτή;

Στη συνέχεια δήλωσε και τα κυγκλιδώματα ήταν παρά πολύ στερεά. 

Το Τσίρειο σε καμία περίπτωση δεν παρέχει τη δυνατότητα να τοποθετούνται κυγκλιδώματα με τον σωστό τρόπο. Πήγαμε στο Γ.Σ.Π και είδαμε εκεί πως είναι τα κυγκλιδώματα, τα οποία μπαίνουν σε βάσεις στερεές και δεν υποχωρούν. Πήρανε οι τύποι, για να ικανοποιήσουν τα καπρίτσια του Απόλλωνα, κυγκλιδώματα περίφραξης από αυτά που μπαίνουν σε οικοδομές για λόγους ασφάλειας και τα βάλανε σε κερκίδα που ήταν γνωστό πως θα ήταν ασφυκτικά γεμάτη, ρισκάροντας τη σωματική ακεραιότητα του κόσμου της Ανόρθωσης. Αυτά τα κυγκλιδώματα όχι μόνο δεν στερεώνονται σε βάσεις ή να βιδώνονται στο τσιμέντο, αλλά μπορούσαν να υποχωρήσουν με το άγγιγμα, ιδίως σε περίπτωση που υπήρχε συνωστισμός στην κερκίδα.

Ας μιλήσει και η φωτογραφία

12168794_10153518485270219_1947660562_oΣτη συνέχεια τόνισε πως οι οπαδοί της Ανόρθωσης μπήκαν απρόκλητα στο γήπεδο. 

Ο Μερκής έχασε το δρόμο και πήγε στην πίσω πλευρά του παγκού, μπροστά από τον κόσμο κουνώντας προκλητικά το κεφάλι του και εξαπολύοντας βρισιές ή μετά που έκατσε στο πάγκο οι χειρονομίες του δεν μπορούν να χαρακτηριστούν πρόκληση;

Μετά ο Φανούριος Κωνσταντίνου, θυμήθηκε και την αυτοάμυνα.

Το μένος του Σωφρονάκη που κάνει σπριντ για να πάρει σκαμνί και να το ρίξει προς οπαδό της Ανόρθωσης θεωρείται αυτοάμυνα; Το ιπτάμενο μπουκάλι στην κερκίδα θεωρείται αυτοάμυνα; Το τριπόδι που έριξε ο Τουράμ είναι αυτοάμυνα; Ο Παπουλής που από βασικός βρέθηκε στο χώρο αναπληρωματικών με σπριντ που θα ζήλευε ο Γιουσείν Μπολτ είναι αυτοάμυνα; Ο Στογιάνοβιτς τι έψαχνε εκεί; Πάντως δεν πήγαν για να καλμάρουν τα πνεύματα και αυτό φαίνεται από την κάμερα.

Στη συνέχεια είπε ότι οι οπαδοί μας χτύπησαν ποδοσφαιριστές με παγωνιέρες και μπουκάλες.

Τις μπουκάλες και τις παγωνιέρες τις έφερε ο κόσμος της Ανόρθωσης, ήρθε  για πίκνικ στη Λεμεσό Φανούριε; Είναι οι παγωνιέρες και οι μπουκάλες που πήραν οι ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της ομάδας σου και τα έριχναν στον κόσμο της Ανόρθωσης. Αλλά είπαμε…ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ