H UEFA το επιβεβαίωσε:«Υπάρχει ζωή στο φεγγάρι»

Προ μηνός, είχαμε τα αποτελέσματα της έρευνας του ΠΑΣΠ για τα στημένα παιχνίδια στην Κύπρο. Ποσοστό 67% των ποδοσφαιριστών δήλωσε ότι υπάρχουν στέλλοντας σαφέστατα τα δικά του μηνύματα…

Τότε, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο υπέρμαχος και προστάτης της αυτοκρατορίας του αναφέρθηκε με τοποθέτησή του στο facebook τα ακόλουθα.

«Έχω κάνει μια τηλεφωνική έρευνα μεταξύ φίλων και γνωστών και η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύει ότι υπάρχει ζωή στο φεγγάρι. Σκέφτομαι να την πάρω του Ιωνά για τα περαιτέρω…».

Ένα μήνα μετά, φυσικά και ήρθε ο πρώτος φάκελος της UEFA ο οποίος καταδεικνύει παιχνίδι πρώτης κατηγορίας, αυτό του ΑΠΟΕΛ με τον Άρης ως ύποπτο για χειραγώγηση αφού υπήρξε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα σε συγκεκριμένο σημείο. Το γεγονός αυτό από μόνο του εκθέτει άλλη μια φορά τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας!

Ιδιαίτερη σημασία δεν έχει το παιχνίδι που υπάρχει η υποψία, αλλά το γεγονός ότι σαν ΚΟΠ δεν κάνει τίποτα για την εξάλειψη του προβλήματος. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο, σε αυτήν που διεξήχθη με 12 ομάδες είχε έρθει 1 φάκελος σε ολόκληρη τη χρονιά. Φέτος ο πρώτος ήρθε στις 6 αγωνιστικές και ακόμη το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό. Σκεφτείτε στη συνέχεια τι θα γίνει…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ