Έμπλεξαν τις βούρτσες με τις π…..ς στον Απόλλωνα

Ψεμάτων συνέχεια στον Απόλλωνα, που με επίσημη ανακοίνωση πέρα του γεγονότος πως προβάλουν στιγμιότυπα από διάφορα πρωταθλήματα και τις ποινές που επιβλήθηκαν ή δεν επιβλήθηκαν, μας επιβεβαίωσαν και το γεγονός πως συγχύζουν τις βούρτσες με τις π…..ς.

Μόνο ρε ψεύτες, κλέφτες και Πινόκιο δεν έχετε καμία συναίσθηση της πραγματικότητας και παρουσιάσατε την αλήθεια όπως θέλατε, νομιζόμενοι πως θα κερδίσετε την κοινή γνώμη.

Πρώτο σε κανένα από τα πιο πάνω παραδείγματα, κανένας επιτηρητής ασφαλείας δεν άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα που οδηγεί εντός αγωνιστικού χώρου.

Δεύτερο και κυριότερο, κανένας από τους εμπλεκόμενους ποδοσφαιριστές δεν ήταν ο ηθικός αυτουργός της εισβολής των οπαδών. Κανένας μα κανένας δεν συμπεριφέρθηκε αλήτικα, προκαλώντας τον κόσμο να εισβάλει εντός αγωνιστικού χώρου. Σε όλα τα βίντεο που μας δείξατε, η εισβολή στο γήπεδο ήταν απρόκλητη. Γιατί δεν μας λέτε ρε μπαγάσες στην ανακοίνωση σας, τι γύρευε ο Μερκής μπροστά από την κερκίδα μας και γιατί δεν μας λέτε τι χειρονομίες έκανε μετά που έκατσε στον πάγκο; Ο Σωφρονάκης γιατί έδωσε το πρώτο κτύπημα; Επίσης πότε θα βγάλετε ανακοίνωση να μας πείτε, πως αυτός που ήταν στο γήπεδο παράνομα, δεν ήταν ο Φανούριος αλλά η Ντόλυ το προβατάκι με τη φιγούρα του Φανούριου;

Τρίτο σε όλα τα παραδείγματα που βάλατε στην παρωδία που εξεδώσατε ως ανακοίνωση, είδαμε επιτηρητές ασφαλείας να λαμβάνουν δράση και να αποτρέπουν τα χειρότερα. Οι επιτηρητές ασφαλείας ήταν δική σας ευθύνη και αποχώρησαν από την κερκίδα πρώτοι. Επίσης ήταν εκείνοι που δεν επέστρεφαν στην κερκίδα, κατόπιν δικών σας διαταγών, προκειμένου να πάρετε το παιχνίδι στα χαρτιά.

Τέταρτο και τελευταίο, εντός αγωνιστικού χώρου εισέβαλαν και δύο δικοί σας οπαδοί, οι οποίοι κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα μας, αλλά επειδή τ’ όλο σκηνικό ήταν στημένο τρέξανε τα πρωτοπαλλίκαρα σας και τους βγάλανε έξω.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ