Εκστρατεύουν στο Πολέμι για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς

Τέλος οι διακοπές και τα φιλικά για τη γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα της Ανόρθωσης, η οποία απόψε θα ριχθεί στη μάχη του πρωταθλήματος.

Τα κορίτσια του Φοίνικα, θα αντιμετωπίσουν στις 19:30, εκτός έδρας την πάντα υπολογίσιμη ομάδα του Άρη Πολεμίου. Το παιχνίδι θα διεξαθχεί στο γήπεδο Πολεμίου.

Στόχος για την ομάδα μας, δεν είναι άλλος από τη νίκη, που θα της επιτρέψει να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της και να δει το μέλλον με αισιοδοξία.

Η χρονιά φέτος χαρακτηρίζεται ως χρονιά οικονομικής περισυλλογής για την Ανόρθωση, η οποία όμως επιθυμεί να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα.

Προπονητής και φέτος θα  είναι ο Γιαννάκης Χριστοφόρου. Από πλευράς ξένων παίκτριων, η ομάδα μας ενισχύθηκε με την Εσθονή Ναταλία Μπρατούχινα και παρέμεινε στο ρόστερ και η Ερικα Νίστρομ. Στις Κύπριες ξεχωρίζει η επιστροφή της Φωτεινής Ιωάννου.

Η Κάλια Βασιλείου για ακόμη μια χρονιά, θα είναι η πασαδόρος της ομάδας. Παράλληλα, στο ροστερ παρέμειναν και η Χριστιάνα Δαυίδ και η Βάσω Ριαλά. Αξίζει να σημειωθεί, η αποχώρηση της για χρόνια αρχηγού, Στέλλας Ιωάννου, η οποία ήταν επί των επάλξεων για σχεδόν 20 χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ