Δύσκολη αποστολή για τον Γκεόργκι Γκάλαμαζ

Θυμάστε τον Γκέοργκι Γκάλαμαζ; Ήρθε στην Ανόρθωση τον Ιανουάριο του 2013,  καθώς αποτελούσε τον διακαή πόθο του Ρόνυ Λέβι για τα μετόπισθεν. Παρουσιάστηκε στο επετειακό δείπνο για τα 102 χρόνια ζωής του συλλόγου, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και άκρατου ενθουσιασμού.

Αγωνιστικά η άφιξη του μόνο καλό δεν έκανε, καθώς με την είσοδο του Ρουμάνου στην ομάδα, χάλασε η χημεία στα μετόπισθεν με την ομάδα να είναι πιο ευάλωτη από ποτέ για την συγκεκριμένη ποδοσφαιρική περίοδο…

Ο Ρουμάνος παρέμεινε όλο και όλο ένα χρόνο στην Ανόρθωση, αποδεσμεύτηκε τον Ιανουάριο του 2014, λαμβάνοντας μάλιστα και αποζημίωση για να φύγει, με την ομάδα μας να είναι και η τελευταία στην καριέρα του τέσσερις φορές Ρουμάνου διεθνή ποδοσφαιριστή.

Πριν λίγες μέρες ο Γκάλαμαζ προσελήφθη από την FC VOLUNTARI, στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, προκειμένου να σώσει την ομάδα μέσω των εμπειριών που έχει. Μαζί με τον Γκάλαμαζ προσελήφθη και νέος προπονητής, προκειμένου η ομάδα να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση που βρίσκεται.

Πάντως ο Ρουμάνος πραγματοποίησε θετικό ξεκίνημα στο νεό του πόστο, καθώς το Σάββατο κέρδισαν εντός έδρας την  τελευταία της βαθμολογίας, Πετρολούλ Πλοέστι με 1-0.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ