Από την ΠΑΑΕΚ στην Πόλη Χρυσοχούς (βίντεο)

Θυμηθείτε πιο κάτω τα στιγμιότυπα των πρώτων αγώνων που έδωσε για το κύπελλο η Μεγάλη Κυρία, τις τέσσερεις τελευταίες αγωνιστικές περιόδους.

Πέρσι, η Ανόρθωση ταξίδεψε στην μακρινή Πόλη Χρυσοχούς για να αγωνιστεί κόντρα στην τοπική ομάδα. Οι φιλοξενούμενη στρίμωξαν τους παίκτες της Κυρίας αφού προηγήθηκαν 2 φορές στο σκορ όμως στο τέλος σοβαρεύτηκαν και κέρδισαν τον αγώνα με 2-4 σε ένα παιχνίδι χωρίς στιγμυότυπα.

Το 2013-2014 μια απόκρουση του Βέγκα στο πέναλτι του Λινάρδου έστειλε την Ανόρθωση στην επόμενη φάση γλιτώνοντας έτσι την επικόλληση άλλης μιας μαύρης σελίδας στο βιβλίο με τις αποτυχίες των τελευταίων χρόνων. Η κανονική διάρκεια του αγώνα βρήκε την Ανόρθωση και την Αναγέννηση ισόπαλες 0-0.

Το 2012-2013, στο θεσμό του κυπέλλου η ομάδα μας αντιμετώπισε στην πάντα φιλική και ευπρόσδεκτη Σωτήρα, τον τοπικό Ονήσιλλο. Η Ανόρθωση κέρδισε το ματς και σύναμα την πρόκριση με σκορ 2-0. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Εμίλ Ζούλα!


Για το κύπελλο του 2011-12 η Ανόρθωση αντιμετώπισε εντός έδρας την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας σε ένα αντάμωμα της προσφυγιάς. Με πρωταγωνιστή τον Εβάντρο Ρονκάτο, πήραμε την νίκη με 6-0!

https://youtu.be/EMTQixarLt0

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ