Ανόρθωσις 9 – 0 Ελπίδα: Πρόκριση με εξάσφαιρο Κουλούρη

Ένα ξέγνοιαστο απόγευμα πέρασε ο Άντρε Πάους και οι ποδοσφαιριστές του, αφού με σοβαρή προσέγγιση της αναμέτρησης απέναντι στην Ελπίδα Ξυλοφάγου, κατάφερε ουσιαστικά να καθαρίσει τον αγώνα από τα πρώτα 20 λεπτά. Ο Ολλανδός κατάφερε έτσι να συνδυάσει την αποφόρτιση κάποιων ποδοσφαιριστών που τράβηξαν μέχρι τώρα κουπί, να δώσει χρόνο σε άλλους και να πειραματιστεί με τον Μαϊσουράτζε κεντρικό και τον Σβέχλεν ακραίο αμυντικό.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ
Με τον Τέκια κάτω από τα δοκάρια και τους Σβέχλεν-Οικονόμου ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Άντρε Πάους, ο οποίος συμπλήρωσε στην τετράδα της άμυνας με τους Νούχου και Γκάμπριελ. Στο κέντρο βρέθηκε ο Μαραγκός, ο Μαϊσουράτζε και ο Αμπουρτζάνια, ενώ την επιθετική τριάδα συμπλήρωσαν οι Μακρής, Αβραάμ και Κουλούρης.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με διάθεση να καθαρίσουν νωρίς την αναμέτρηση ξεκίνησαν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 13ο λεπτό με πλασέ του Αβραάμ μετά από ασσίστ του Μακρή. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Μαραγκός κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε στο 2-0 ο Κουλούρης, με τον Ελλαδίτη να κτυπά και στο 25ο λεπτό για το 3-0. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αβραάμ στο 31ο λεπτό ήρθε το 4-0 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Έξι λεπτά αργότερα ο Κουλούρης με κεφαλιά σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του αντίπαλου, στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με δύο αλλαγές ξεκίνησε την επανάληψη ο Άντρε Πάους ο οποίος έριξε τους Κωνσταντίνου και Κυριάκου στις θέσεις των Νούχου και Αβραάμ. Ως εσωτερικές κινήσεις, είδαμε τον Μαϊσουράτζε να αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και τον Σβέχλεν ως αριστερό ακραίο αμυντικό. Στο 51ο λεπτό ο Κουλούρης έφτασε στο πρώτο του χατ-τρικ με τη φανέλα με το φοίνικα, εκμεταλλευόμενος για δεύτερη φορά μπαλιά του Μακρή από δεξιά. Στο 68ο λεπτό ο Κάλβο πάτησε για πρώτη φορά χορτάρι τη φετινή περίοδο ενώ 4 λεπτά αργότερα ο Κουλούρης έκλεψε για τα καλά την παράσταση με το τέταρτό του γκολ. Μάλιστα στο 76ο λεπτό έκανε τα προσωπικά του γκολ πέντε και το σκορ 7-0, ενώ στο 80ο λεπτό με ψαλιδάκι του Κάλβο ήρθε το 8-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε, ποιός άλλος, ο Ευθύμιος Κουλούρης με σουτ μέσα από την περιοχή για το τελικό 9-0.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ