Ανορθωσιάτη έχεις αγώνα!

Μετά από ένα 20ημερο, επιτέλους ήρθε η στιγμή να δούμε την αγαπημένη μας Ανόρθωση αγωνιζόμενη. Ένας αγώνας στον οποίον δε θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τους 11 ποδοσφαιριστές στο άλλο μισό, αλλά και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Δε θα είναι εύκολο για τους ποδοσφαιριστές να μπουν γρήγορα στις απαιτήσεις του αγώνα τόσο λόγω της αποχής, όσο και του ότι η ομάδα ακόμα κτίζεται και ο προπονητής ψάχνει τη βασική εντεκάδα. Κάπου εδώ είναι που πρέπει να μπει στο παιχνίδι ο MVP της φετινής χρονιάς που δεν είναι άλλος από το περήφανο Ανορθωσιάτη που έχει κάνει το sold out μια συνήθεια.

Το παιχνίδι που θα κριθεί στη δικαστική θα μπει για 90 και κάτι λεπτά στην άκρη και οφείλουμε να πάρουμε το τρίποντο για λόγους όχι μόνο βαθμολογικούς. Είναι πολύ εύκολο η ψυχολογία και η συσπείρωση που δημιουργήθηκε με τα αίσχη του «Τσιρείου» να γυρίσει μπούμερανγκ γι’ αυτό πάθος, φωνή σε αθλητοπρεπή πλαίσια για όσο χρόνο οι ποδοσφαιριστές μας θα δίνουν τη δική τους μάχη στο γήπεδο.

Μπορούμε και πρέπει να στείλουμε τα δικά μας μηνύματα ότι η Ανόρθωση δε θα δεχθεί να τις κλέψουν το τρίποντο της περασμένης Κυριάκης, όχι όμως με ακραίο τρόπο που θα βλάψει την ομάδα μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ