Αν η Ανόρθωση δεν δικαιωθεί, τότε μην μας ψάξετε…

Ήδη βγήκε προς τα έξω, προσπάθεια από Λεμεσό πλευρά για να αποτραπούν οι προσπάθειες της αστυνομίας για έκδοση ενταλμάτων εις βάρος ποδοσφαιριστών.

Το λοιπόν κύριοι, βουλευτές, υπουργοί κομματάρχες και λοιποί, ο κόσμος της Ανόρθωσης έχει αηδιάσει με το θέατρο του παραλόγου που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του, την καλοστημένη ενέδρα, τις εγκληματικές αμέλειες των υπευθύνων και τη συνεχόμενη ανοχή σας.

Η Ανόρθωση και δη ο κόσμος της, δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν σε καμία περίπτωση να πληρώσουν το τίμημα, γιατί κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους.

Όπως δείχνουν και τα βίντεο, οι επιτηρητές ήταν απλοί θεατές, ελάχιστοι στον αριθμό και δεν έκαναν τη δουλειά τους. Εάν δεν είχαν τον εξοπλισμό, δεν φέρει ευθύνη η Ανόρθωση, δεν ήταν η Ανόρθωση υπεύθυνη να τους εξοπλίσει. Η περίφραξη ήταν για κλάματα και ας μας λένε πως είχε δώσει την έγκριση της η πυροσβεστική. Δηλαδή, κάποιοι από την πυροσβεστική δεν έκαναν τη δουλειά τους σωστά και ήταν συμμέτοχοι στο έγκλημα που διαπράχθηκε.

Να ξέρετε, πως αν η Ανόρθωση τιμωρηθεί για τις εγκληματικές αμέλειες άλλων, η οργή του κόσμου της θα σας σαρώσει. Έρχονται εκλογές, μην διανοηθείτε να έρθετε ούτε σε Εθνικές γιορτές να μιλήσετε αλλά ούτε και στο γήπεδο να φιγουράρετε σε πρώτο πλάνο.

Αν η Ανόρθωση δεν δικαιωθεί, τότε μην μας ψάξετε…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ