Ξεκουραστείτε, πάρτε τες γενέτζες σας κανένα γυρό, και… ετοιμαστείτε!

«Ήρθα πάλι για σένα, για να σε δώ και να σου πω Σ´ΑΓΑΠΩ» λέει ένα που τα συνθήματα μας. Πραγματικά εγώ προσωπικά έσχει να νιώσω τούτην την αγάπη του κόσμου προς την ομάδα (χωρίς παρεμβολές) πολλά χρόνια. Τα τελευταία 6-7 χρόνια που τζαι τι εν έγινε , άρκεψα να πιστεύκω πως κάποιοι «εγκέφαλοι» εκαταφέραν να δκιώξουν τον κόσμο που τον ΝΑΟ μια τζαι καλή. Ο κόσμος όμως απέδειξε πως εν άφηκε την ομάδα μόνη της μόνο τζαι μόνο γιατί εν επιάναμε τρόπαια τζαι εφκάλαν μας τα χωρκά στην ευρώπη. Ο κόσμος που αγαπά παθολογικά την ΑΝΟΡΘΩΣΗ έκοψε πίσω κατά καιρούς για τους λόγους που εν (ε)πετυχαίναμε τα πιο πάνω. Επειδή ούτε πέρσυ επιάμε τίποτε, ούτε ευρώπη επήαμε. Αλλά έσχει που τα περσυ που πνέει στο ΠΑΠ ένας καθαρός αέρας, επικρατεί μια υγιής κατάσταση που θέλοντας και μη (από εξωγενείς παράγοντες) η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της. Τούτο εν μια κουβέντα που στα μάθκια ούλλον εν αδιαμφισβήτητο πλέον. Απλά ούλλα στην ώρα τους.

Τρια στα τρια λοιπόν τζαι ψηλά στην κορυφή μετά που σχεδόν 30 μήνες. Τελευταία μας κορυφή ήταν ένα ματς μέστο δασάκι με τον ηθικό που έπαιξε για τους μαστόρους του. Ε τούτο εν σημάδι εκδίκησης, αντεπίθεσης όπως θέλετε πάρτε το. Τζαι χτες κάτι παρόμοιο εμάσιετουν να γίνει αλλά εν τους αφήκαμε λεπτό να το σκεφτούν. Άρκεψεν το η ομάδα τζαι εσυνέχισε το ο μεγάλος κόσμος. Για τους μαυροκόρακες εν θα πω πολλά απλά τζαι μόνο γιατι αμαν καθαρίζεις εσύ τα παιχνίθκια εν μπορούν να κάμουν πολλά.

Τζαι τωρά να μπου έχουμε αλάνια μου; Εν απλά τα πράματα! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και είμαστε πιο καυλωμένοι από ποτέ.. Πραγματικά τούντη φορά εν μπορεί να ισχύσει κάτι άλλο για μας. Οπαδικά εννά πάμε άρρωστοι να ντύσουμε το γασιπι – σινεμα λαιβ στα ΓΑΛΑΝΑ να τους κλωτσήσουμε τζαι την τελευταία τους ελπίδα μέστο γκρεμό. Να περιμένουμε τζαι τι εννά αποφασίσει ο Σύνδεσμος τζαι να τον ακολουθήσουμε ούλλοι σε μια μεγάλη πορεία. 2200 ΜΑΧΗΤΕC να νικήσουμε τους πάντες τζαι τα πάντα. Εννά ακουστεί λίο οξύμορο αλλά εν που τούτα τα παιχνίθκια που εν έρκουνται ΟΥΤΕ ΓΕΝΕΤΖΕΣ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. Ταυτόχρονα πρέπει να είμαστε πολλά προσεχτικοί σαν κόσμος γιατί τζίντο γήπεδο εν η μοναδική ελπίδα του ιωνα να κάμει τα δικά του. Οι κάμερες παίζουν παντού τζαι ειδικά τωρά που θωρούν την ΑΝΟΡΘΩΣΗ ψηλά άλλο που εν θέλουν να έβρουν λόγους να μας «πληγώσουν». Γιαυτόν αδέλφια μου προσπαθήστε να μείνουμε μακριά που προκλήσεις και η ομάδα να κατεβεί σοβαρή να παίξει δυνατά που την αρκή να μεν τους αναστήσουμε πάλε. Για τα εισιτήρια ούτε λόγος. Αν με την Σαλαμίνα εκάμαμε σολτ αουτ μια μέρα πριν , με τούτους εννά κάμουμε δκυό.

Έτσι καταληκτικά για να κάτσουμε τζαι λιο την μάππα χαμέ εγώ εννά περιμένω ακόμα τέσσερις αγωνιστικές για να μπορώ να δώ ουλλην την εικόνα τζαι οι κομμάτι της. Εν αμφιβάλλω ότι εδέραμε τρεις ομάδες που εν θα τες δέρουν ούλλοι. Μπορεί τζαι κανένας. Εν αμφιβάλλω για την δυναμική του ΠΑΠ με 2/2 και 5-0 τέρματα. Αλλά πρέπει να δούμε τζαι τες περσινές αδυναμίες αν είμαστε έτοιμοι να τες νικήσουμε. Έχουμε την έξοδο στο γασιπι – σινεμα λαιβ (τι εκδρομή θα ´ναι αυτή), μετά έχουμε τα δκυο κολλητά μεστο ΠΑΠ με δοξα – αγια ναπα τζαι μετά πάμε λεμεσό (θα ´ ρθούμε χάλια). Μετά που τούτα εννά σας πω αν θα το φωνάξουμε!

Ατε καλή φτομάδα να χουμε, ξεκουραστείτε, πάρτε τες γενέτζες σας κανένα γυρό να πνάσουν τζαι το Σάββατο πάμε όσοι νιώθουν πιο έτοιμοι. Εν κάμνουμε πίσω. Είμαστε μπροστά για την ομάδα μας. ΜΑΧΗΤEC στην μεγάλη ΙΣΤΟΡΙΑ μας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ