Τώρα θα φανεί κύριε Πουλλαΐδη

Μέχρι στιγμής όλα καλά σχετικά μπορούμε να πούμε. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές παρά τα όποια λάθη είχαμε από τα κοράκια, τα οποία επιχορηγούνται πλέον από εταιρεία στοιχημάτων(!), η ομάδα μας έκανε το τρία στα τρία και βρίσκεται μόνη στην κορυφή. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν όμως, και για να γίνει αυτό που είπες κύριε Πρόεδρε την Κυριακή, ότι στόχος είναι να μείνουμε στην κορυφή μέχρι το τέλος, θα πρέπει η ομάδα μας να έχει ανάλογες διαιτησίες και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Και το πρώτο μεγάλο τεστ θα είναι το Σάββατο απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΣΠ. Σε ένα γήπεδο όπου εδώ και πολλά χρόνια γίνονται τα αίσχιστα εις βάρος μας απέναντι στις δύο ομάδες της πρωτεύουσας, και ιδιαίτερα με την Ομόνοια η κατάσταση τα τελευταία χρόνια είναι τραγική σε ότι αφορά τις κόκκινες και πέναλτι εφευρέσεις που δίνονται εναντίον μας.

Αν η ομάδα μείνει και φέτος απροστάτευτη στο παρασκήνιο, οι κόποι σου Πρόεδρε θα πάνε ξανά χαμένοι. Είδαμε πως κατακτήθηκαν τα τελευταία χρόνια τα πρωταθλήματα, και σίγουρα οι τίτλοι δεν κρίθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά με διάφορες δοσοληψίες που έγιναν από τους γνωστούς… αγνώστους.

Η φετινή Ανόρθωση είναι η ποιοτικότερη των τελευταίων χρόνων και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από καμία ομάδα του πρωταθλήματος. Αντιθέτως, οι υπόλοιπες ομάδες έχουν να ζηλέψουν από εμάς, καθώς με ένα πολύ περιορισμένο μισθολόγιο, κύριε Πρόεδρε έχεις καταφέρει να χτίσεις ίσως το ποιοτικότερο ρόστερ του πρωταθλήματος. Και είναι κρίμα οι κόποι να παν χαμένοι.

Το Σάββατο λοιπόν δεν πρέπει κανένας και τίποτα να μας βάλει εμπόδια για τη νίκη. Ας μας νικήσουν καθαρά στον αγωνιστικό χώρο, μπράβο τους. Αλλά να είστε σίγουροι ότι η αντιμετώπιση που θα έχουμε το Σάββατο θα δείξει πολλά για τη συνέχεια. Και ελπίζουμε ότι θα δούμε επιτέλους ένα παιγνίδι που θα κριθεί εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών, εκεί όπου η ομάδα μας θα έχει το πάνω χέρι. Και αν γίνει αυτό Πρόεδρε, να ετοιμαστείς να ζήσεις πρωτόγνωρες καταστάσεις στα επόμενα εντός έδρας παιγνίδια με Δόξα και Αγία Νάπα από τον κόσμο…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ