Το πρώτο πρωτάθλημα στην προσφυγιά

Μια όμορφη εικόνα με την Ανόρθωση του 1995 όταν κέρδισε το πρώτο πρωτάθλημα στη προσφυγιά ανάρτησε στο facebook η σελίδα Pride of Famagusta – Glory Days αναφέροντας μάλιστα τα εξής:

Η ομάδα μας, σε πλήρη απαρτία, που κέρδισε το πρώτο πρωτάθλημα στη προσφυγιά το 1995. Κέρδισε το πρωτάθλημα των τριών γύρων με κύριο αντίπαλο την Ομόνοια. Ξεκινήσαμε με προπονητή τον Α.Μουσκάλλη που στη συνέχεια αποδεσμεύτηκε και τη θέση του πήρε ο παλιός ποδοσφαιριστής μας Ιορδάνωφ. Έφορος η παλιά δόξα μας, Κ.Κωνσταντίνου – Κώτσιος. Τη χρονιά αυτή έκλεισε με το καλύτερο τρόπο τη καριέρα του και ο διεθνής τερματοφύλακας μας Μ.Παμπόρης ο οποίος εκτός από βοηθός ήταν και ο τρίτος τερματοφυλακάς μας.
Πάνω αριστερά: Ν.Παναγιώτου, Γκόκιτς, Σώζος, Σταύρου, Ασσιώτης, Ιορδάνωφ (προπονητής), Κωνσταντίνου(έφορος), Α.Παναγιώτου, Σάμπουριτς, Ντολμπά,Σιημητράς, Παμπόρης(ποδοσφαιριστής και βοηθός).
Κάτω αριστερά: Κίττος, Ππούνας, Α.Ιωάννου, Χαραλάμπους, Τσαγγάρης, Ρίζος, Β.Μελαναρκίτης, Κοτσώνης, Σμυρίλλης, Νίκολιτς.

Κώτσιος, Ιορδάνωφ και Παμπόρης πήραν εκδίκηση για την απώλεια τίτλου από καθαρή ατυχία το 1982 (σαν ποδοσφαιριστές), με αντίπαλο και πάλι την Ομόνοια.

glory1995

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ