Το πράσινο «Αθλητικό Βήμα»

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Το γνωρίζαμε πολύ καλά ότι ορισμένοι «αντικειμενικοί» αθλητικογράφοι μας περιμένουν στην γωνία. Το συνηθίσαμε…

Αυτό όμως που είδαμε σήμερα στο Πράσινο «Αθλητικό Βήμα» ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Αρχικά στο θέμα κριτικής στην διαιτησία:

Ο «αντικειμενικός» Κυριάκος Κτωρίδης αφιερώνει αρκετό χώρο για να καταγράψει το υποτιθεμένο λάθος του Νικολαϊδη που δεν έδωσε πέναλτι στο πέσιμο του Ασις εντός της περιοχής της Ανόρθωσης στο 12’ ενώ «ανακαλύπτει» και δεύτερο πέναλτι σε χέρι Λαϊφη!!

Με αφορμή την πρώτη φάση με τον Ασίς μας αναφέρει ότι «Ο Χρίστος Νικολαϊδης διέλυσε (!!!) την καλή εικόνα που δημιούργησε η διαιτησία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Σαφώς αδίκησε την Ομόνοια και στον πειθαρχικό τομέα αλλά και σε μια καθοριστική φάση στο 12’ όταν ο Χόλγκερσον κλώτσησε στο πόδι τον Ασίς μέσα στην περιοχή που ετοιμαζόταν να σουτάρει»

Ώστε έτσι λοιπόν «αντικειμενικέ» κ. Κτωρίδη; Ήταν καθοριστική η φάση στο 12’ ε;

scan0039

Πάμε λοιπόν μόλις τέσσερις μήνες πίσω. Ντέρμπι στην Λευκωσία Ομόνοια – Ανόρθωση με διαιτητή πάλι τον κ. Νικολαϊδη. Δείτε τι έγραψε ο «αντικειμενικός» κ. Κτωρίδης για το καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε στην Ανόρθωση στο 7’ και ενώ το σκορ ήταν 0-0:

«Η Ανόρθωση διεκδίκησε πέναλτι σε ανατροπή του Γκονζάλβες που φάνηκε να γίνεται πάνω στην γραμμή. Ο κ. Νικολαϊδης έδωσε φάουλ»

«Φάνηκε» κατά τον «αντικειμενικό»  κ. Κτωρίδη να είναι πάνω στην γραμμή! Γιατί ο κ. Κτωρίδης δεν πήρε ξεκάθαρη θέση όπως έκανε σήμερα; Γιατί δεν έδωσε  την δική του άποψη; Για να δείξει την πράσινη … «αντικειμενικότητα» του; Σε αυτή την περίπτωση η φάση δεν ήταν καθοριστική; Ο Νικολαϊδης με την απόφαση του δεν διέλυσε την εικόνα της διαιτησίας;

Σε ότι αφορά την ανάλυση του αγώνα ο κ. Κτωρίδης κατέγραψε την πράσινη πίκα του με αναφορές του τύπου:

Δημιουργήθηκε πλαστή εικόνα ως προς τις δυνατότητες της φετινής Ανόρθωσης.

Δεν ξέρουμε με ποιο σκορ θα έφευγε αν δεν υπήρχε ο Κόπριβετς.

Φοβισμένη και αμυντικογενής Ανόρθωση κτλ.

Όλα αυτά όχι από το «Τριφύλλι» ή τον «Πράσινο Λαό» αλλά από το «αντικειμενικό» Αθλητικό Βήμα…

scan0036

Μα αγαπητέ κ. Κτωρίδη η Ανόρθωση με την… πλαστή εικόνα που είναι φοβισμένη και αμυντικογενής έπαιξε δύο εντός έδρας και δύο εκτός έδρας αγώνες, έβγαλε δύο ντέρμπι το ένα εκτός έδρας, νίκησε στο «Αμμόχωστος» την Νέα Σαλαμίνα, έχει δέκα βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή.

Η συμπάθεια σας εκεί στο Πράσινο «αντικειμενικό» Αθλητικό Βήμα έπαιξε τρεις εντός έδρας αγώνες, νίκησε μόνο μια φορά, τις άρπαξε από τον Εθνικό εκτός έδρας (ομάδα την οποία η Ανόρθωση νίκησε 3-0), έφερε ισοπαλία εντός έδρας με την Δόξα έχει μόλις 5 βαθμούς και βρίσκεται κάτω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα!!!

Αν στην Ανόρθωση αρμόζουν όλα αυτά τα πικρόχολα σχόλια τι έπρεπε να γράψετε για την Ομόνοια;

Είναι πασιφανές ότι κάποιοι είναι πολύ πικραμένοι…

Εγκωμίτης Αντρέας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ