Θέλει αρκετή δουλειά

Το θετικό από το παιγνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, είναι ότι δεν χάσαμε. Η Ανόρθωση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, έμεινε πολύ μακριά από τις πραγματικές τις δυνατότητες και είναι γεγονός ότι η Ομόνοια είχε τις ευκαιρίες να φύγει με τη νίκη, αλλά ο Κόπριβετς ήταν και πάλι ανίκητος. Η Ανόρθωση έβγαλε χωρίς να χάσει μία πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί, αλλά δεν παύει πάλι από το να υπάρχει έντονη ανάγκη βελτίωσης εκεί που η ομάδα παρουσιάζει προβλήματα.

Για ακόμη ένα παιγνίδι δυσκολευόμασταν να κρατήσουμε μπάλα, και στην άμυνα τα μαρκαρίσματά μας ήταν παθητικά αφήνοντας τους παίχτες της Ομόνοιας να κυκλοφορούν μπάλα. Στην επίθεση λίγα πράγματα δούλεψαν, και ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Μακρής δεν είναι εξτρέμ για να δώσει τα απαραίτητα της θέσης, ενώ ο Αβραάμ είχε σχετικά καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο εξαφανίστηκε. Ίσως είναι ευκαιρία τα επόμενα δύο παιγνίδια να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε Κωνσταντίνου και Κυριάκου οι οποίοι έχουν τη θέση καλύτερα, εν αναμονή και της επιστροφής του Κάλβο.

Στο κέντρο πάλι, φάνηκε ότι θα χρειαστούν ακόμη κάποια παιγνίδια για να βρουν οι παίχτες τα πατήματά τους και τις απαραίτητες συνεργασίες, και δεν θα ήταν παράξενο να βλέπαμε επαναφορά των Γεωργιανών στη βασική εντεκάδα στα επόμενα παιγνίδια με Δόξα και Αγία Νάπα. Με την είσοδό τους η ομάδα κατάφερε να κρατήσει περισσότερο μπάλα και να υπάρξουν περισσότερα τρεξίματα και κλεψίματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, εκεί που χάσαμε κατά κράτος τη μάχη κατά το πρώτο μισάωρο του δευτέρου ημιχρόνου.

Η ομάδα μας έχει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της, αλλά το γεγονός ότι κάποιοι παίχτες ήρθαν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, είχε ως αποτέλεσμα να αργήσει να ρολάρει, κάτι που θα πάρει ακόμα κάποια παιγνίδια. Την ίδια ώρα, ο Αντρέ Πάους έχει αρκετή δουλειά μπροστά του καθώς η ομάδα χρειάζεται ουσιαστική βελτίωση από τον επόμενο αγώνα μάλιστα. 10 βαθμοί σε τέσσερεις αγώνες είναι μία παρά πολύ καλή συγκομιδή και θυμηθείτε που βρισκόμασταν στις αρχές της χρονιάς πέρσι. Όμως, αν θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω φέτος, επιβάλλεται η ομάδα να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στη συνέχεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ