Θα το επαναλάβει;

Την περσινή χρονιά παρατηρήθηκε το εξής «φαινόμενο». Tην επιστροφή της ομάδας στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις είτε μετά από διακοπή λόγω εθνικών, είτε λόγω εορτών… ο Πάους την συνόδευε με νίκη. Αυτό δεν συνέβη σε μια – δυο περιπτώσεις αλλά σε εφτά συνολικά, όσες και οι διακοπές του πρωταθλήματος.

Στην πρώτη, με την επαναφορά στις13/09 κέρδισε την ΑΕΚ εντός με 2-1, στις 25/10 τον Οθέλλο με 1-0 και έκλεισε το ημερολογιακό έτος 2014, στις 24/11 κερδίζοντας με 0-4 την Δόξα στο Μακάρειο. Στο 2015 η Ανόρθωση υπό τις οδηγίες του Αντρέ Πάους πραγματοποίησε άλλα 4 νικηφόρα αποτελέσματα μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος, αφού στις 04/01 κέρδισε τον Ερμή με 2-0, τον Οθέλλο με 0-2 και πάλι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ως τυπικά φιλοξενούμενος ενώ το ίδιο συνεχίστηκε και στην Β φάση του πρωταθλήματος. Αρχικά, μετά από την διακοπή κέρδισε τον Απόλλωνα με 1-3 στο Τσίρειο στάδιο και στην τελευταία φόρα την ΑΕΚ με 3-0 στο «Ναό».

Τώρα μπροστά του, παρουσιάζεται και πάλι αυτή η συγκυρία. Υπάρχει διακοπή, και στην επαναφορά η Ανόρθωση, υποδέχεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον Εθνικό Άχνας και σίγουρα θα θέλει να διευρύνει το σερί αυτό.

Ένα σερί απαραίτητο αφού, αν επαναληφθεί το ίδιο όπως πέρσι, ο Άντρε Πάους διασφαλίζει 7 νίκες και 21 σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια του να ωθήσει την Ανόρθωση να αναρριχηθεί όσο ψηλότερα μπορεί στον βαθμολογικό πίνακα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ