Πέντε ανατροπές… με «άρωμα» Μακρή

Τρεις ανατροπές έκανε η Ανόρθωση την περίοδο 2014-2015 και δυο μέχρι τις 5 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Κοινή συνισταμένη ο Μακρής. Ο παφίτης ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης έγινε μετρ του είδους και παρά το νεαρό της ηλικίας του, βρίσκει τον τρόπο και ξελασπώνει την «Κυρία» εκεί που του δίνεται η ευκαιρία.

Πέρσι, χρονικά ήταν η ανατροπή με την Ομόνοια, όταν η Λευκωσιάτικη ομάδα προηγείτο με γκολ του Οικονομίδη. Στην επανάληψη, Λαϊφης και Μακρής έκαναν την ανατροπή με τον τελευταίο να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Μορέϊρα και να σημειώνει το 2-1.

Η δεύτερη περσινή ανατροπή ήταν λίγες αγωνιστικές μετά και πάλι εντός έδρας κόντρα στην ΑΕΛ. Ο Μπεμπέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στην ΑΕΛ, αλλά ο Μακρής είχε διαφορετική άποψη. Με ασύλληπτη κεφαλιά ψαράκι στην εστία του Ρομέρο ισοφάρισε στο 35ο λεπτό για να δώσει τελικά τη νίκη στην Ανόρθωση, ο Ανδρέας Αβραάμ με φοβερό αριστερό σουτ εν κινήσει.

Με ασσίστ δική του η Ανόρθωση ολοκλήρωσε και την τρίτη περσινή ανατροπή αφού με το τακουνάκι έδωσε εξαιρετική πάσα στον Ίσμα ο οποίος έγραψε το 1-3 μέσα στο Τσίρειο στάδιο και κόντρα σε μια από τις καλύτερες μαζί με το «Παπαδόπουλος» έδρες.

Φέτος, ο Ανδρέας κέρδισε το πέναλτι στην αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα. Ήταν το δεύτερο της βραδιάς, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Εντλοβού και έγραψε το 1-2 ενώ προχθες στην αναμέτρηση με την Δόξα, ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Κουλούρη στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα για το 2-1 σε μια δύσκολη όπως εξελίχθηκε αναμέτρηση.

Πέντε ανατροπές με άρωμα Μακρή ο οποίος είναι μέσα στις φάσεις και βοηθάει ποικιλοτρόπως και με γκολ την Ανόρθωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ