Πανέτοιμοι για το πρώτο διπλό

Η αναμονή για τη δράση στα φουτσαλική παρκέ φτάνει στο τέλος της, με την έναρξη των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων να στέλνουν την Ανόρθωση στο κλειστό της Σωτήρας προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική ΕΝΠ Αγίας Νάπας. Η δουλειά που έγινε κατά την προετοιμασία έδειξε ότι αποδίδει άμεσα καρπούς με την ομάδα μας να κατακτά τον πρώτο (ανεπίσημο έστω) τίτλο της μέσα στο «Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» στο «Nicosia Futsal Cup» στο οποίο συμμετείχαν άλλες 3 ομάδες πρώτης κατηγορίας.

Η ποιοτική ενίσχυση με δύο ξένους και δύο Κύπριους φουτσαλιστές έρχεται να δώσει στο Γιώργο Κυριάκου τα εργαλεία για να ανεβάσει την Ανόρθωση τουλάχιστον ένα σκαλί ψηλότερα από το περσινό ντεμπούτο στα σαλόνια. Ένα ντεμπούτο που σημαδεύτηκε από την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα πίσω από τις παραδοσιακές δυνάμεις της Λευκωσίας, αλλά και την στέρηση της παρουσίας στο τελικό του κυπέλλου από τη διαιτησία.

Φέτος τα πολλά λόγια είναι φτώχια κι αν κατά την περσινή χρονιά ο πόθος της διάκρισης παρέμεινε κρυφός από επίσημα χείλη ώστε να μη γιγαντωθούν οι προσδοκίες, είναι τα ίδια τα περσινά αποτελέσματα που κάνουν κόσμο, διοίκηση, προπονητές και φουτσαλιστές ακόμα πιο απαιτητικούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ