Όλες οι πληροφορίες για τα «Ιωαννίδεια 2015»

Ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου τιμά από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, 2015, τον αείμνηστο Ήρωα Διοικητή του Ναυτικού κατά την τραγική έκρηξη στο Μαρί, Αρχιπλοίαρχο Ανδρέα Ιωαννίδη ΠΝ οργανώνοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά εις μνήμη του τα «Ιωαννίδεια». Ο Αντρέας Ιωαννίδης κατά την ημέρα της θυσίας του ήταν ο Αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου.

Τα «Ιωαννίδεια 2015» μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν Διεθνή Ιστιοπλοϊκούς αγώνες σκαφών Ανοικτής Θαλάσσης και τύπου Optimist για παιδιά κάτω των 15 ετών, καθώς και Μαραθώνιους αγώνες θαλάσσης Κολύμβησης, Κανό/Καγιάκ, Κωπηλασίας, και Aquathlon. Οι αγώνες αρχίζουν καθημερινά στις 12:30μμ ενώ Σάββατο και Κυριακή στις 9:00πμ.

Από τη Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη οι Διεθνής Αγώνες Optimist αρχίζουν στις 12:30μμ Τα σκάφη θα πλεύσουν στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από το οίκημα του Ομίλου ενώ αναμένεται ότι θα συμμετέχουν πέραν των 70 σκαφών. Τον αγώνα χορηγεί ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού.

Το Σάββατο και την Κυριακή οι Διεθνής Αγώνες Ανοιχτής Θάλασσας αρχίζουν στις 11:00πμ. Τα σκάφη θα πλεύσουν ανοικτά της Λεμεσού και θα τερματίσουν στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από το οίκημα του Ομίλου ενώ αναμένεται ότι θα συμμετέχουν γύρω στα 40 σκάφη. Συνεργάτης στον αγώνα είναι η Μαρίνα Λεμεσού, η οποία έχει παραχωρήσει μεταξύ άλλων τον δωρεάν ελλιμενισμό στα συμμετέχοντα σκάφη. Από τις 9:00πμ μέχρι τις 11:00πμ το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει τους αγώνες Κολύμβησης, Κανό/Καγιάκ, Κωπηλασίας και Aquathlon.

Στις 18:00μμ θα αρχίσει η επίσημη τελετή που θα περιλαμβάνει τρισάγιο, κατάθεση στεφάνων και χαιρετισμούς. Θα περιλαμβάνει επίσης τις βραβεύσεις του αγώνα σκαφών ανοικτής θαλάσσης, καθώς και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη Βασιλική Χ’Αδάμου και τον Μηχάλη Χ’Μηχαηλ. Θα ακολουθήσει δεξίωση ανοικτή για το κοινό.

Μέγα χορηγοί των Ιωαννιδείων είναι η εταιρεία MBS – Moscow Building Service και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού ενώ ευχαριστούμε και όλες τις εταιρείες που έχουν συνεισφέρει.

Χορηγός επικοινωνίας ΡΙΚ.

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ Νίκου Αναστασιάδη, ενώ εκ μέρους του θα παραβρεθεί ο Έντιμος Υπουργός Άμυνας κ Χριστόφορος Φωκαῒδης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ