Ο Χόλγκερσον, ο Καμίνσκι και ο Κόπριβετς

Για το παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια, αλλά και για τον Γιαν Κόπριβετς μίλησε ο Μάρκους Χόλγκερσον σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα kerkida.net Όσο για την προοπτική τίτλου, ο Χόλγκερσον αρκέστηκε να πει πως βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αναλυτικά τι δήλωσε:

Για το ματς…

«Μπορούσε να είναι 2-2 ή 3-3, ήταν ένα τυπικό παιχνίδι που μοιραστήκαμε βαθμούς. Δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος όταν δεν κερδίζουμε».

Για το που υστέρησε η Ανόρθωση…

«Έπρεπε να βρίσκουμε ο ένας τον άλλο καλύτερα. Οι πάσες μας δεν ήταν τόσο σωστές. Παλεύαμε σκληρά στην άμυνα όμως όταν περνάμε την μπάλα την χάναμε πολύ εύκολα ή προσπαθούσαμε να κάνουμε την πάσα πολύ γρήγορα. Θα ήθελα να δω περισσότερη κατοχή, να κρατάμε την μπάλα στο κέντρο, να εκμεταλλευόμαστε τα άκρα μας έτσι ώστε την κατάλληλη στιγμή να τροφοδοτούμε τον Ντίνο (Εντλοβού) και τον Νίκο (Μαρτίνεζ). Έτσι θα δημιουργούσαμε πιο καθαρές ευκαιρίες».

Πέρυσι Τόμας Καμίνσκι, φέτος Γιαν Κόπριβετς…

«Είναι πάρα πολύ καλός. Ο Τόμας ήταν φανταστικός και ο Γιαν είναι στο ίδιο επίπεδο. Ήταν πολύ καλή δουλειά να βρούμε ένα τόσο καλό τερματοφύλακα. Μακάρι να είναι καλά και να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει τα τέσσερα αυτά παιχνίδια. Μας δίνει πολύ αυτοπεποίθηση στα μετόπισθεν, τόσο εμένα όσο και στον Λαΐφη. Δουλεύουμε πολύ καλά με τον Λαΐφη εδώ και καιρό και πάντα όταν έρχεται κάποιος νέος πρέπει να βρίσκεις σύντομα χημεία. Με ένα γκολ παθητικό νομίζω πάμε εξαιρετικά και θα εξελισσόμαστε συνεχώς».

Για το ότι πέρυσι η Ανόρθωση είχε μόλις 3 βαθμούς στην 4η αγωνιστική ενώ φέτος 10 και είναι πρώτη…

«Ήταν λίγο πιο δύσκολο πέρυσι. Παίξαμε την Ομόνοια εκτός, την ΑΕΚ και το ΑΠΟΕΛ. Είχαμε πολλούς νέους παίκτες και εγώ ήρθα τρεις μέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι. Και φέτος υπάρχουν νέοι όμως δενόμαστε λίγο πιο γρήγορα θα έλεγα. Όμως όπως είδατε σήμερα επιθετικά πρέπει να βρούμε συνδυασμούς και χημεία, για προχωράμε πιο εύκολα στο γήπεδο».

Για την προοπτική του τίτλου…

«Έχουμε 10 πόντους και υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια ακόμα. Δεν θέλω να μιλήσω για το πρωτάθλημα. Στόχος είναι η νίκη σε κάθε ματς».

Για τον κόσμο της Ανόρθωσης…

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο… Είναι φανταστικό το πως γέμισαν την εξέδρα των φιλοξενούμενων… Τόσο σε αυτό το παιχνίδι όσο και στα υπόλοιπα. Μας δίνουν ενέργεια και δύναμη μέχρι το τέλος. Η παρουσία τους είναι έντονη και είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε για να λειτουργήσουμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ