Ο αντιανορθωσιάτης Πόλυς Χαραλάμπους και ο νέος του οχετός

Είναι γεγονός ότι η Ανόρθωση φέτος ξεφορτώθηκε μερικά μεγάλα συμβόλαια και τα αντικατέστησε με μικρότερα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όμως. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι το μισθολόγιο της ομάδας είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με το περσινό, με τη μόνη διαφορά ότι φέτος το ρόστερ είναι ποιοτικότερο αλλά και ποσοτικά μεγαλύτερο.

Και έρχεται σήμερα ο μεγάλος αντιανορθωσιάτης Πόλυς Χαραλάμπους και γράφει τα ακόλουθα στον οχετό που ονομάζεται ThemaSports:

«Ένα γεγονός που συζητά ο κόσμος, είναι ότι οι δυο μεγάλες ομάδες, με το ψηλότερο χρέος, «πάλαραν» περισσότερο από κάποιες άλλες, οι οποίες δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Αναφέρομαι φυσικά στην Ανόρθωση και την Ομόνοια, οι οποίοι ειδικά τις τελευταίες μέρες «μάζεψαν» αρκετές υπογραφές νέων παιχτών», σε «άρθρο» του (ο Θεός να το κάνει άρθρο) υπό τον τίτλο «Οι «καταχρεωμένοι» πάλαραν παραπάνω από άλλους…».

Ο κύριος αυτός γνωρίζουμε όλοι μας τι παθαίνει όταν ακούει Ανόρθωση, και το γεγονός ότι εργάζεται στον οχετό του ThemaSports του δίνει το καλύτερο βήμα για να αποτυπώνει αυτές του τις σκέψεις. «Πάλαραν οι καταχρεωμένοι» σύμφωνα με τον Πόλυ, σε ένα «ρεπορτάζ» για το οποίο σίγουρα δασκαλεύτηκε από κάποιους γνωστούς – άγνωστους για να το γράψει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ