Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωσις: Η στατιστική ανάλυση του αγώνα

Στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Ανόρθωση αντιμετωπίζοντας τη Νέα Σαλαμίνα στο στάδιο «Αμμόχωστος» παρουσίασε μια αλλοπρόσαλλη εικόνα… όπου μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και ανέβασε στροφές στην επανάληψη. Ουσιαστικά η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ήταν αυτή που της χάλασε τα στατιστικά.

Πάμε να δούμε την στατιστική ανάλυση του αγώνα:

[table id=19 /]

Κατοχή Μπάλας
Στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΛ η Ανόρθωση κατέγραψε ποσοστό κατοχής μπάλας στο 53% έναντι 47% της αντιπάλου. Στο βαρωσιώτικο ντέρμπι όμως το ποσοστό αυτό αυξήθηκε κατά 8 μονάδες για να «κλείσει» στο 59% για την «Μεγάλη Κυρία» έναντι 41% της συμπολίτισσας. Αν δεν υπήρχε μάλιστα το μέτριο εως κακό πρώτο ημίχρονο το ποσοστό αυτό θα ήταν ιδιαίτερα ψηλό.

salamina1

Τελικές προσπάθειες, αποκρούσεις και κόρνερ
Στο παιχνίδι αυτό, η Ανόρθωση σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο μιας και στο τέλος του είχε καταγράψει μόλις 1 τελική προσπάθεια, αυτή με τον Εντλοβού. Ως εκ τούτου η στατιστική κατέγραψε λιγότερες ευκαιρίες της ομάδας μας από την αντίπαλο. 5 συνολικά τελικές είχε η Ανόρθωση, 7 η Νέα Σαλαμίνα εκ των οποίων οι 3 ήταν εντός στόχου, ενώ για την Ανόρθωση μόλις 1.
*Εδώ σημειώνεται πως τα γκολ δεν καταγράφηκαν ως εύστοχες προσπάθειες.
Τρεις αποκρούσεις πραγματοποιήσε ο Κόπριβετς σε σουτ των αντιπάλων και 2 ο Στέινμπορ για λογαριασμό της Σαλαμίνας, η οποία κατέγραψε 6 συνολικά κόρνερ έναντι 3 της Ανόρθωσης.

salamina3

Παρεμφερή στατιστικά
Τέσσερες φορές υποδείχθηκαν με οφσάιντ οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης από τους βοηθούς διαιτητές ενώ μόλις 2 οι αντίπαλοι. Κάτι περισσότερα από τα διπλάσια φάουλ κέρδισε η «Κυρία». 19 στον αριθμό έναντι 8 των αντιπάλων ενώ παρατηρήθηκαν 2 ποδοσφαιριστές από την Ανόρθωση και 3 από την Σαλαμίνα με την κίτρινη κάρτα.

salamina2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ