Να παρουσιαστεί καλύτερη

Μεγάλης σημασίας είναι και ο αποψινός αγώνας, όπως κάθε ένας άλλωστε αφού η Ανόρθωση θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από την ισοπαλία στο ΓΣ κόντρα στην Ομόνοια, και να μπει στο ρετιρέ της βαθμολογίας έχοντας ως συγκάτοικους τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ.

Σημασία επίσης έχει, η ομάδα να παρουσιαστεί κατά πολύ καλύτερη σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας και Ομόνοια αφού σε αυτές τις αναμετρήσεις στο μεν πρώτο αγώνα είχε αρκετά νεκρά διαστήματα, ενώ στο δεύτερο με την Ομόνοια για ένα ολόκληρο ημίχρονο στην επανάληψη, αμυνόταν και προσπαθούσε να κρατήσει το Χ πράγμα το οποίο και κατάφερε.

Χρίζει βελτίωσης σε αρκετά πράγματα τα οποία επισημάνθηκαν και από τον Ολλανδό τεχνικό και ως εκ τούτου οι αλλαγές που προαναφέραμε ενδέχεται να πραγματοποιηθούν ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πιο απαιτητική για να πάρει το σημαντικό τρίποντο, το ένα εκ των δυο που επιβάλλεται να πάρει πάση θυσία μιας και ακολουθεί ακόμη μια αναμέτρηση εντός έδρας, με την Αγία Νάπα.

Βάσει των πιο πάνω, αν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης επιτύχουν το 2 στα 2 με Δόξα και Αγία Νάπα – πριν από τη μεγάλη διακοπή – θα βρίσκονται πρώτοι στην βαθμολογία, θα γεμίσουν με ψυχολογία τόσο τους εαυτούς τους όσο και όλους στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης – συμπεριλαμβανομένου και του μεγάλου της κόσμου – και θα πάνε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο ντέρμπι του Τσιρείου για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα.

Όλα αυτά όμως είναι προϋποθέσεις που συνδέονται με την μεγάλη σημασία της νίκης στον σημερινό αγώνα αλλά και σε αυτόν που ακολουθεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ