Να μην βγάλουν… άχνα!

Χαιρετώ όλο τον Ανορθωσιάτικο κόσμο. Σας καλωσορίζω και εγώ με τη σειρά μου στο νέο και ανασχεδιασμένο anorthosis24 το οποίο αλλάζει επίπεδο σιγά σιγά και αυτό φαίνεται από τις καινοτόμες ιδέες που προσφέρει σε όλους του Ανορθωσιάτες.

Ο Μπλε Πάνθηρας επιστρέφει δυνατά έχοντας άγριες διαθέσεις όπως και η Ανόρθωση. Ο Φοίνικας δείχνει σιγά σιγά να αναγεννάται από τις στάχτες του και να επανέρχεται δυνατός για να μας ταξιδέψει στα λημέρια του.

Στα της ώρας τώρα, αύριο η ομάδα μας αντιμετωπίζει μια ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ένα εχθρικό πρόσωπο απέναντι μας και μία στάση την οποία ούτε ο Sheldon Cooper από το Big Bang Theory δεν μπορεί να καταλάβει. Ωραίο πράγμα να θεωρούν τους αγώνες απέναντι στην Ανόρθωση ως τελικούς του Champions League και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όπως επίσης δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όταν παρουσιάζουν ακριβώς το αντίθετο πρόσωπο με ομάδες όπως o Χαλκάνορας, ο Οθέλλος, το ΘΟΙ και το ΑΠΟΕΛ. Αυτό που ενοχλεί ιδιαίτερα είναι το γεγονός ότι ναι μεν το θεωρούν ως τελικό του Champions League αλλά κάποιου άλλου αθλήματος:

ziu

Να κάνω και μια αποκάλυψη που δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας για ευνόητους λόγους. Εδώ και 4 χρόνια, ο Κίκης έχει φέρει στην Κύπρο ένα μεγάλο γυμναστή και δάσκαλο. Πρόκεται για τον κύριο Μιγιάκι, γνωστό από το γύρισμα της ταινίας Καράτε Κιτ. Σπουδαία κίνηση εκεί στο Δασάκι καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικό δάσκαλο βλέπoντας τη δουλειά του να δίνει καρπούς και τα αποτελέσματα να είναι εμφανές.

Τέλος να πω και κάτι για τον κόσμο. Τι σας εποτίσαν φέτος ρε; Αναψυκτικό Blue Champion ληγμένο; Σχιζοφρενείς παππούδες και γιαγιάδες φορτώνουν τα εγγόνια τους μες τα διπλοκάμπινα και κάμνουν πορείες. Εν εξηγείται αλλιώς. Δαμέ η γιαγιά μου ακόμα λλιο να μου πει ότι προς απογοήτευση σας υπάρχουμε. Τούτο έμεινε να δούμε.

Αυτά για σήμερα. Θα επανέλθω. Πάμε δυνατά, πάμε σαν άλλοτε! Γεμίστε τον ΝΑΟ!

Μπλε Πάνθηρας

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ