Με το αριστερό ο Ορλάντι

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν για να προσδώσουν την απαιτούμενη εμπειρία στο φετινό ρόστερ που όπως <a href=”http://anorthosis24.net/2015/09/analisi-tou-roster-meros-%CE%84v/”>αναλύσαμε</a> σε προηγούμενο μας άρθρο, ο μέσος του όρος δεν ξεπερνά τα 25 χρόνια. Άλλωστε ο Ισπανός είναι ο τρίτος σε ηλικία ποδοσφαιριστής πίσω από τον 32χρονο – και εκτός πλάνων – Βαλβέρδ και τον επίσης 32χρονο αρχηγό Χρήστο Μαραγκό.

Ο Αντρέα Ορλάντι με παρουσία στα γήπεδα της Αγγλίας και της Ισπανίας ετοιμάζεται, για να δώσει αυτά για τα οποία ο Σταν Φαλξ έκανε αρκετή υπομονή για να τον πείσει να κατηφορίσει στην Κύπρο και στην Ανόρθωση.

Για την ώρα, ας θυμηθούμε τα γκολ που πέτυχε την τελευταία του χρονιά με τα χρώματα της Μπλάκπουλ και την ιδιαιτερότητα ότι και τα τέσσερα επιτεύχθηκαν με σουτ με το αριστερό του πόδι.

<strong>Watford vs. Blackpool 7 – 2</strong><strong> (24/-1/2015)

</strong>Σημείωσε το πρώτο γκολ, μιας εφιαλτικής αναμέτρησης όπως εξελίχθηκε για την Μπλάκπουλ.

<strong>Blackpool vs. Nottingham Forest 4 – 4 (14/02/15)</strong>

Σκόραρε το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης με όμορφο αριστερό πλασέ έξω από την περιοχή του Κάρλ Darlow που σήμερα αγωνίζεται στην Νιουκλστλ . Το γκολ στο 00:12 του πιο κάτω συνδέσμου:

<strong>Ipswich Town vs. Blackpool 3 – 2 (11/04/15)</strong>

Άνοιξε το σκορ για την ομάδα του μόλις στο 4<sup>ο</sup> λεπτό της αναμέτρησης μετά από πάσα του Κάμερον και αριστερό σουτ ακριβώς από το ύψος του πέναλτι. Το γκολ στο 00:10 στον πιο κάτω σύνδεσμο.

<strong>Cardiff City vs. Blackpool 3 – 2 (25/04/15)

</strong>Ίσως το πιο όμορφο γκολ που πέτυχε την περσινή χρονιά. Κατέβασε την μπάλα με το κεφάλι στον Ο΄Χαρα, αυτός ενήργησε με τον ίδιο τρόπο και με ατομική ενέργεια λίγο πιο κάτω από το κέντρο, έφθασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής όπου με αριστερό καλλιτεχνικό σουτ, σκόραρε το 2-1. Το γκολ στο 01:55 στον πιο κάτω σύνδεσμο.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5xMaJwZbVOI

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ