Κωδικός…Εθνικός Άχνας

Ξανά λοιπόν το απόγευμα της Κυριακής πρωτάθλημα με την ομάδα μας να υποδέχεται τον Ηθικό Άχνας..εεε το μικρό αποελ ήθελα να πω..εεε τον Εθνικό Άχνας τέλος πάντων.
Βλέπω, ακούω και διαβάζω δεξιά και αριστερά τη συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ να ασχολούνται με τον Λαΐφη και να έχουν περιθωριοποιήσει το παιχνίδι της Κυριακής.

Ελπίζω οι άμεσα εμπλεκόμενοι (τεχνικός διευθυντής – προπονητής – διοίκηση) να μην μπουν σε αυτό το τρυπάκι, και να εστιάσουν την προσοχή τους στην δύσκολη αναμέτρηση με την υπολογίσιμη φιλοαποελίστικη ομάδα, που παραδοσιακά μάς δυσκολεύει στο Παπαδόπουλος .

Φυσικά δεν έχω τον Πάους για τέτοιο είδος επαγγελματία αφού μας απέδειξε πολλές φορές στον ένα χρόνο και κάτι που βρίσκεται στην ομάδα μας, ότι είναι πολλά ποδοσφαιρικά χρόνια μπροστά από το Κυπριακό Κουτσοκουμνοαποελίστικο πρωτάθλημα.
H νίκη στον αγώνα της Κυριακής είναι μονόδρομος για τον ανανεωμένο φετινό Φοίνικα που πρέπει να δώσει συνέχεια στις καλές παρουσίες και στα αποτελέσματα, έχοντας στον πάγκο του ένα πολύ καλό προπονητή (μετά από πολλά χρόνια), μια διοίκηση που είναι συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της και έναν κόσμο διψασμένο για επιτυχίες!

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ