Οι φυλές των οπαδών: Τι θα «δούμε» με την Ομόνοια

Οι «Φυλές των οπαδών» επιστρέφουν και μας καταθέτουν τη δική τους άποψη για το παιγνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΣΠ. Μετά από μεγάλη αποχή, οι «Φυλές» είναι και πάλι μαζί σας και οι 9 τύποι οπαδού, μας… καταθέτουν τις δικές τους απόψεις για το τι να περιμένουμε το Σάββατο.

Ο ξερόλας

«Άκου κύριε Πάους τι θα κάμεις το Σάββατο να πιάσεις τη νίκη. Αν με ακούσεις και πιάσεις σημειώσεις, τότε το διπλό στο ΓΣΠ εν τελειωμένη υπόθεση που τα τωρά. Στο χέρι σου είναι όμως αν θα με ακούσεις ή όι και φάεις την κεφαλήν σου. Πρώτο. Τον Ορλάντι αφήνουμε τον στον πάγκο το Σάββατο. Η φυσική του κατάσταση εν στο 60% όπως είπεν και ο ίδιος, έβαλες τον προχτές και εν ετάρασσεν ο γέριμος. Εντεκάδα ξανά ο Αβραάμ ο οποίος εκέντησεν προχτές που την ώρα που εμπήκεν. Έδωκεν και την ασσίστ του στον Ντλοβού. Δεύτερο. Μεν καταισχιέφκεις τον Μακρή στα άκρα. Το κοπελούιν εν κεντρικός επιθετικός, μα εν το θωρείς τούτο; Βάλτον κορυφή και βάλε τον Ντλοβού άκρα που θα τα πάει καλύτερα που τον Μακρή, και θα κεντά η ομάδα. Άκου με που σου λαλώ ρε Αντρικκούιν. Και τρίτο. Μα εν γίνεται ρε Αντρέ μου όποτε δέρνουμεν να κάθεται η ομάδα πίσω και να είναι παθητική. Ξαπόλα τα μωρά μπροστά και με το ρόστερ που έχουμεν η τριάρα στο ημίχρονο εν δεδομένη. Να έχουμε και το δεύτερο ημίχρονο να κάμνουμεν και κανένα πείραμα, που θα σου πω άλλην φορά, και να ξεκουράζουμε και τους παίχτες μας. Άτε, πιάσε σημειώσεις και το Σάββατο ελπίζω να τα δω τούτα στο ΓΣΠ».

Ο αντιανορθωσιάτης

«Άτε οι κότες τωρά. Εδέραν την χειρότερη ΑΕΛ των τελευταίων χρόνων και τα παναύρκα της Σαλαμίνας και της Άχνας και ενομίσαν εκάμαν ομάδαν! Ρε, εννά έρτετε το Σάββατο στο ΓΣΠ και θα χάσετε που την σχυλλάκκαν πριν αρκέψει το παιγνίδι. Μα εν εκαταλάβετε ότι στο ΓΣΠ χάνετε που το ράνταπαουτ τις Ριζοελιάς; Και τζίντην Ομόνοια εκαταντήσετε την σαν τον Λάζαρο. Αναστήσετε την παραπάνω φορές απότι τον Λάζαρο ο Χριστός σε ούλες τις ταινίες που βλέπουμεν το Πάσκα. Μα ποιος θα μαρκάρει αύριο τον Σκέμπρατσον ρε; Ποιος θα μαρκάρει τον Ασίς και τον Μπεμπέ; Ο Πελέ που έβαλεν ένα γκολ του κουτουρού προχτές με την Άχνα; Οξά ο Βίκτορ; Εγώ λαλώ σας τζίντα 2200 εισιτήρια που επιάτε, δώστε τα πίσω και κανεί. Η ποινή σας εν κομμένη αφού».

Ο καράολος

«Εκάμαμεν τρεις νίκες και ενομίσαμεν εκάμαμεν ομάδα. Με τα χάλια που αλόπως μόνο εγώ είδα τρεις εφτομάες, η εξάδα εν καλή μας κοπέλια. Μεν έχετε απαιτήσεις για παραπάνω. Που πάμεν με προπονητή τον Πάους που τον έκαμεν γιο γιο ο Τζούρεφ με κάτι ΜαριοΧατζηβασίληες. Σκεφτείτε να παίξουμεν και με καμιάν σοβαρήν ομάδα. Το Σάββατο πάμεν με φουσκωμένα μυαλά στο ΓΣΠ και θα κλαίμε πάλε στο τέλος. Επεριμέναμεν να φέρουμεν παίχτες το τέλος του Αυγούστου και νομίζετε θα πάμε μπροστά έτσι σκέδιο. Έβαλεν πέντε γκολ ο Ντλοβού ως τωρά, τα 2 με πέναλτι και τα άλλα ποτζίνα που βάλει η γιαγιά μου, και εκάμαμεν τον Θεό. Αλλά όι, έπρεπε να πουλήσουμεν τον Ίσμα για να δείξει ο Πουλλαίδης ότι κάμνει και business. Αφήκαμεν και τον Τζέισον να φει και εφέραμεν έναν στη θέση του που μαρκάρει μόνο τον εαυτό του. Γιο γιο θα μας κάμει ο Μπαντιμπαγκά πως το λαλούν το Σάββατο. Μα μόνο εγώ τα θωρώ τούντα πράματα;».

Ο «δημοσιογράφος»

«Παρά το γενικά ομολογουμένως καλό ξεκίνημα της ομάδας μας μέχρι τώρα, οφείλουμε το Σάββατο να πάμε στο ΓΣΠ προσγειωμένοι ώστε το πολυπόθητο τρίποντο να έρθει στην ομάδα μας. Η Ανόρθωση παρά τις τρεις νίκες στους πρώτους τρεις αγώνες, έδειξε κάποια κενά στο παιγνίδι της τα οποία παραδέχθηκε και ο προπονητής Αντρέ Πάους, και πλέον απομένει να δούμε αν υπάρξει κάποια βελτίωση αρχής γενομένης από το παιγνίδι του Σαββάτου. Πελέ και Ορλάντι έδειξαν με τον Εθνικό Άχνας ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, και αναμένω ότι τουλάχιστον ένας από τους δύο δεν θα είναι στη βασική εντεκάδα καθώς η ομάδα θα χρειαστεί τρεξίματα σε όλο το 90λεπτο για να αντεπεξέλθει του παιγνιδιού. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι η Ανόρθωση είναι το φαβορί του παιγνιδιού και παρά το γεγονός ότι η προϊστορία στο ΓΣΠ δεν είναι και η καλύτερη τα τελευταία χρόνια, ευελπιστώ ότι η ομάδα του Αντρέ Πάους θα επιστρέψει στη Λάρνακα με τους τρεις βαθμούς και το 4 στα 4».

Ο καναπεδάκιας

«Ε μα εν γίνεται τούντο πράμα μαζί μου πλέον, εν γίνεται! Πάλι κάτι να μου τύχει και να μεν μπορώ να πάω στο γήπεδο να δω την ομαδάρα μας; Κάθε εφτομάν το ίδιο φκιολίν, να είμαι έτοιμος να έρτω στο γήπεδο να φκάλω την φωνή μου, και κάτι να γινίσκεται στο τέλος. Τούντην φορά αρρώστησεν η Σβετλάνα μου και πρέπει να μείνω σπίτι να την προσέχω. Εννά μου πείτε το πολλήν τρεις ώρες εννά λείπω αλλά αν τύχει κάτι της γεναίκας μου; Πως θα αντέξω που τις τύψεις μετά; Εν πειράζει, με τη Δόξα εννοείται πως θα είμαι στο Παπαδόπουλος και θα κάμουμεν υπομονή ως τζίντο παιγνίδι. Πάντως είπα το ξανά, ο καναπές εν γούρικος και όποτε έτυχεν, σπάνια όμως α, να μεν έρτω γήπεδο, εδέραμεν. Είχα και τρεις γάμους που τον Αύγουστο και μετά και έτυχεν να ήταν τις μέρες που επαίζαμεν και εν είδα ακόμα την ομάδα που κοντά, αλλά εδέραμεν και στα τρία. Θα τον ονομάσω καναπέ ΑΝΟΛΑ αλόπως».

Ο μπούκκης

«Το λοιπόν συνΑνορθωσιάτες και συνΚουπονάκηδες. Το Σάββατο το παιγνίδι εν φκιολίν φκιολίν και more. Τρία τέρματα έχουμεν τα άνετα και να σας πω και τους σκόρερς. Έναν ο Ντίνατσος, έναν ο Πελ(λ)έ και έναν το Μακρούιν που θα κάμει ποδαρικόν στα γκόουλς για φέτος. 0-2 ημίχρονο και 0-3 τελικό. Βάλτε ένα δεκάευρο σε τούτα που σας είπα και τη νύχτα θα ανοίουμεν ούλλοι μπουκάλες στο Dolce, να τα πίνουμεν με τον Φράνκι μας. Υπογράφω σας το, εγγυούμαι σας το, εσείς το μόνο που έχετε να κάμετε είναι να παίξετε τούντο κουπόνι. Τα άλλα εννά έρτουν όπως σας τα είπα».

Ο μ.Χ προφήτης

«Είπα του εχτές του παρέα μου του Κωστή. Κωστή άκου. Ξέρεις πολλά καλά ότι που μάππαν πολλά λίοι καταλάβουν όπως εγώ, και τζίνοι εν στο εξωτερικό. Θέλεις να δέρεις την Ομόνοια κύριε Πάους μου; Βάλεις Βίκτορ και Ιράκλι στο κέντρο και αυτομάτως εν περνά τίποτε. Βάλεις Τζανακάκη δεξιά που αμυντικά εν καλύτερος που τον άλλον τον κκέλην πως τον λεν, και απλώνεις και ζάμπα που την άμυνά σου. Βάλεις του Μακρούι μου κορυφή γιατί έτσι παιγνίδια έχει τα και απόδειξέ το πέρσι. Και τελειώνει το παναύρι. Ο Κωστής εσυμφώνησεν και λαλεί μου ότι μόνο εγώ εμπορούσα να σκεφτώ τούντα πράματα και σε θέματα τακτικής είμαι πολλά μπροστά. ‘Ρε μαλάκα έπρεπε να ήσουν εσύ ο βοηθός του Πάους και όι ο Σίμος, μεν σου πω εσύ να ήσουν ο προπονητής και βοηθός σου ο Πάους’ είπεν μου μετά το Κωστούι. Εκοκκίνισα νάκκον αλλά λαλώ του Κωστούι μου, εγώ έτσι βλέψεις εν έχω. Βλέπω τι πάει χι, κάμνω τα dvd μου με τις φάσεις και με σχεδιαγράμματα και τρισδιάστατα και απόλα και στέλλω τα του Μαρίνου τζιαμέ στα γραφεία. Που τζίντην ώρα όμως, εν θέμα τους τζίνους αν θα με ακούσουν νάκον και βελτιωθούμε τζιαμέ που έχουμεν πρόβλημα. Αλλά άμμα εν τα κάμουν, εννά έρτω μετά γιατί ξέρω ότι θα δικαιωθώ και θα τους πω ΄κύριοι, έδωκα σας τα χαρτί και καλαμάρι, αλλά επροτιμήσετε να μεν με ακούσετε, και καλά να πάθετε’».

Ο «Αλτσχάιμερ»

«Πολλά δύσκολο το παιγνίδι της Δευτέρας απέναντι στον ΑΣΟΛ ρε κοπέλια. Πέρσι ο Ράουφμαν έβαλεν 42 γκολς και εν ξέρω αν η άμυνα μας καταφέρει να τον περιορίσει! Αλλά μόνο τον Ράουφμαν έχουν τούτοι, άτε και τον Μαλέκκο, Θυμούμε πριν 10 χρόνια τον καιρό που ήμουν νεαρός, δεκαετία του 70 μιλώ τωρά, που η Ομόνοια είχεν ομάδα φόβητρο και εν έχαννεν με τίποτε! Αλλά είχεν και ένα ΔΗΣΥ δίπλα της, εκανόνιζεν της παιγνίδια ποτζί, παιγνίδια ποδά, και στο τέλος επιάναν και το πρωτάθλημα. Για την ομάδα μας τωρά, ας εν καλά ο Κινκλάντζε που ήρτεν τελευταία στιγμή και ήβραμεν 6άρι καλόν να οργανώνει το παιγνίδι. Έχει που τον καιρό του Τόνι Χέις να δω έτσι καλό χαφ στην ομάδα. Και ο πελλόμαυρος μπροστά, ο Ίσμα Ντλοβού, πέντε τέρματα ως τωρά τα 2 με φάουλ, μεγάλος σπεσιαλίστας τούτος κοπέλια! Άτε τώρα να έβρω τον χάρτη μου για να πάω στο γήπεδο την Δευτέρα στη Λεμεσό και ήμαστεν πόμπα!».

Ο λαφαζάνης

«Ρε μα ποια Ομόνοια; Ποια Ομόνοια;;; Τα τρίτα τους να παίξουν εν θα καταφέρουν να τα δέρουν, όι να μου δέρουν και την Ανορθωσάκκα. Μα είδετε τον Αβραάμ μου προχτές 20 λεπτά που έπαιξεν; Ρομπέν και πελλάρες. Μούζα μπροστά του. Η ασίστ του ήταν της κλάσης Μέσι. Τώρα να δείτε πως θα τρυπά την άμυνα της Ομόνοιας το Σάββατο με Ρούνιε και Μέντι(ς τζίσις). Και ο Μαρτίνες; Κακά στα καλά του όταν ήταν στην Μίλαν, και καλύτερα ακόμα! Μεν σας πω ότι και το γκολ του Πελέ πρέπει να ψηφιστεί καλύτερο στην Ευρώπη για την φετινή χρονιά που τα τωρά. Η μόνη μου έννοια πάντως για το Σάββατο είναι στα πόσα θα σταματήσει η Ανορθωσάκκα. Στα τρία; Στα τέσσερα; Τι να σας πω τωρά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ