Για αυτό προτίμησε την Ανόρθωση ο Ορλάντι

Συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα sport.es, έδωσε ο Αντρέα Ορλάντι με ευκαιρία τη μεταγραφή του στην Ανόρθωση, μεταξύ άλλων τόνισε και γιατί επέλεξε να αγωνιστεί στην Ανόρθωση.

“Χρειαζόμουν αλλαγή περιβάλλοντος και τώρα που είμαι εδώ και λίγες μέρες στην Κύπρο, το συνειδητοποιώ ακόμη περισσότερο.” ήταν το αρχικό σχόλιο του Καταλανού επιθετικού.

Στη συνέχεια ο Ορλάντι, αναφέρθηκε στην προηγούμενη του ομάδα και τις καταστάσεις που βίωσε στην Μπλακπουλ, όταν οπαδοί της ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και εύχεται να μην συμβούν ξανά κωμικοτραγικά περιστατικά σε κανένα ποτέ κάτι παρόμοιο. Παράλληλα εξέφρασε τη λύπη του για τα όσα έγιναν στην Μπλακπουλ, τονίζοντας πως δεν αξίζει τέτοια ο κόσμος της Μπλακπουλ.

Όσο για την Ανόρθωση, ο ποδοσφαιριστής σύμφωνα με τις δηλώσεις του έρχεται με φιλοδοξίες και πρόθυμος να προσφέρει πολλά, παράλληλα η παραμονή του στις προπονήσεις της Μπόλτον, τον βοήθησαν πάρα πολύ για να είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας.

Παράλληλα ο ποδοσφαιριστής τόνισε πως προτίμησε την Ανόρθωση, γιατί του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί για να κατακτήσει ένα τίτλο, κάτι το οποίο δεν είχε από τις προτάσεις που είχε από την Ιταλία και το Βέλγιο, με την προοπτική της Ανόρθωσης για τίτλους και καλό ποδόσφαιρο, να τον εξιτάρουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ