ΕΝΠ 2 – 5 Ανόρθωσις: Πεντάρα για ορεκτικό

Με το διπλό έφυγε απόψε από το δημοτικό Σωτήρας η φουτσαλική Ανόρθωση, η οποία με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε της ΕΝΠ με 2-5. Έκανε έτσι ιδανικό ποδαρικό στη νέα χρονιά σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στους φίλους της που βρέθηκαν απόψε στο πλάι της, αναμένοντας ακόμα περισσότερους σε μια εβδομάδα στο «Κίτιον». Σούπερ εμφάνιση από τον Νενέ που πέτυχε χατ-τρικ και μοίρασε δύο ασσίστ, με τους Τουμαζή και Μάρτινς να διαμορφώνουν το τελικό σκορ. Εξαιρετικός στην οργάνωση του παιχνιδιού και ο νεαποκτηθέντας Ομήρου, πάνω στην εμπειρία του οποίου ο Γιώργος Κυριάκου στηρίζει πολλά.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης δεν ήταν ιδιαίτερα καλό για την Ανόρθωση η οποία δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στις μικρές διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου. Απόρροια της δυσκολίας των φουτσαλιστών μας να αποδώσουν τα αναμενόμενα ήταν το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου, με τη «Μεγάλη Κυρία» να δυσκολεύεται αφάνταστα να εκδηλώσει επιθετικές προσπάθειες.

Στην επανάληψη η εικόνα ήταν διαφορετική με την Ανόρθωση να φτάνει στην ισοφάριση μόλις στο 5ο δευτερόλεπτο με ασσίστ του Νενέ και γκολ του Τουμαζή. Λίγο αργότερα ο Βραζιλιάνος με σόλο ενέργεια έδωσε προβάδισμα για πρώτη φορά στην Ανόρθωση με 1-2, ενώ περί τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, μοίρασε μια ακόμα ασσίστ στον Μάρτινς για το 1-3.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν ωστόσο η Ανόρθωση διαχειρίστηκε και τα 5 ομαδικά φάουλ που συμπλήρωσε ο αντίπαλος, ευστοχώντας σε πέναλτι με τον Νενέ για το 1-4. Η ΕΝΠ μείωσε σε 2-4, με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει γκολάρα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης όταν υποδέχθηκε με το στήθος τη μπαλιά του Κάρλος και με ψαλιδάκι στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ