Έκλεισε ο κύκλος

Γεια σας φίλοι μου. Μέσω αυτής της στήλης θα εκφράζω σκέψεις μου, μοιράζοντας τες μαζί σας, έτσι για τροφή για σκέψη ή ακόμη και για συζήτηση, πάντα μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια.

Πάνε κάποιες εβδομάδες που ο Κετσπάγια πήγε στον ΑΠΟΕΛ και όπως σωστά είχε γράψει ο Ξενίδης στον προσωπικό του λογαριασμό του Facebook, για τους λίγους που τον πλήγωσαν κατάφερε να πληγώσει πολλούς.

Δεν θα επεκταθώ στο θέμα της απόφασης του, αλλά θεωρώ ότι το γεγονός ότι πήγε σε μια ομάδα με την οποία έχουμε διαφορές –εντός αγωνιστικού χώρου μιλούμε πάντα-, θα μας ωφελήσει πάρα πολύ.

Κατ’ αρχάς πιστεύω πως η «κατάρα» των στρατοπέδων Τιμουρικών/αντί-Τιμουρικών/ουδέτερων θα εξαφανιστεί. Μέσα από αυτό θα συσπειρωθούμε και αυτό είναι κάτι που χρειαζόμασταν εδώ και καιρό σαν Ανόρθωση. Με το να λύσουμε τα εσωτερικά μας προβλήματα, θα μπορέσουμε να βγάλουμε και υγεία στις κερκίδες, στο γήπεδο – παντού.

Ένας κύκλος έκλεισε και η ομάδα βλέπει μπροστά. Η φετινή χρονιά προσφέρεται για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό, φτάνει πάντα να μπορέσουμε να κοντράρουμε στο γήπεδο το κατεστημένο – που κατ’ επανάληψη και με αποδείξεις υπάρχει – άσχετα αν η ΚΟΠ και κάποιες εφημερίδες κλείνουν επίτηδες τα μάτια τους.

Οι Πάους και Φαλξ έκαναν καλή δουλειά και φαίνεται πως ενίσχυσαν το ρόστερ εκεί που έπρεπε. Έχουμε ακόμη κάποιες αδυναμίες, αλλά με την πάροδο των αγωνιστικών η ομάδα θα στρώσει. Ακόμη πιστεύω πως δεν είδαμε τίποτε…

Επόμενος αντίπαλος μας η Ομόνοια – στο πιο κρίσιμο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Οι αντίπαλοι μας προέρχονται από ατυχή αποτελέσματα και είναι πληγωμένοι, παίζοντας ουσιαστικά με μας με την πλάτη στον τοίχο. Θα πρέπει να προσέξουμε το παιχνίδι αυτό γιατί το πληγωμένο θηρίο είναι πάντα πιο επικίνδυνο. Αν καταφέρουμε να φύγουμε από την Λευκωσία πάντως με το διπλό, θα δημιουργηθούν απίστευτα θετικές προοπτικές για τη συνέχεια, διότι μετά παίζουμε με Δόξα και Αγία Νάπα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ