Εκ φύσεως ηλίθιοι και απολίτιστοι

Μόνο έτσι μπορώ να τους χαρακτηρίσω, γιατί τίποτα άλλο εκτός από αηδία μου προκαλούν οι φωτογραφίες που είδα στο διαδίκτυο. Εμετικοί, σιχαμεροί και με συμπεριφορές που σε παραπέμπουν απευθείας στη Ναζιστική Γερμανία. Εξάλλου, τα πρότυπα τους από εκεί προέρχονται. Θα το επιβεβαιώσετε και εσείς αν δείτε απλά τα σχόλια τους.

UntitledUntitled1

Καλά την έχετε εσείς εκ φύσεως απολίτιστοι. Παιδιά πολιτικών, πλουσίων και βουλευτών, στην άνεση του σπιτιού σας, με τα λεφτά του μπαμπάκα να ρέουν ασταμάτητα, που να ξέρετε από τον πόνο του ξεριζωμού, και τις δυσκολίες που έχει η ζωή.

Σας είπε κάποιος ότι πρόσφυγας είναι επιλογή; Πρόσφυγας είναι ανάγκη. Οι πρόσφυγες αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την εστία τους επειδή απειλείται η ζωή ή η ελευθερία τους και αν επιστρέψουν στον τόπο τους, πολλές φορές κινδυνεύει η ίδια τους η ζωή. Και είμαι σίγουρος ότι και εσείς έχετε πρόσφυγες ακόμη και νεκρούς από την εισβολή του 1974 στην οικογένεια σας. Αλλά τους ξεχάσατε και τους διαγράψατε από την υλιστική ζωή που σας προσφέρει το συνάφι σας.

 

apoel-fans-refugees-go-home

Να φανταστώ ότι, όταν είδατε την φωτογραφία του μικρού Aylan να κείτεται νεκρός στην άμμο, χαρήκατε; Νοιώσατε μια ανακούφιση γιατί ακόμη ένας πρόσφυγας είναι νεκρός; Απορώ με ποια μυαλά σηκώσατε πανό με τέτοιο περιεχόμενο ή έστω αυτοί που το σήκωσαν. Συγχαρητήρια βλάκες.

Untitled22panΚαι τελικά, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από εσάς. Η βρωμά της ομάδα σας από εσάς προέρχεται και αποδεικνύετε ακόμη μια φορά. Είστε ντροπή για την Κύπρο αφού μας ρεζιλέψατε – για άλλη μια φορά – διεθνώς με τα καραγκιοζιλίκια σας, απολίτιστοι νεοναζιστικοί βούτυροι εκ Λευκωσίας.

Μην ξεχνάτε. Δεν έχουν πρόβλημα με τους πρόσφυγες. Με τα μυαλά τους έχουν, αφού τα ίδια έκαναν και με εμάς. Μεγάλο προνόμιο να μην είσαι ένας από αυτούς…

 

20131031185620

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ