Ανανεωμένοι και με πολλές εκπλήξεις!

Όπως θα είδατε, από σήμερα το Anorthosis24.net παρουσιάζεται ανανεωμένο, κάτι που ήταν επιβεβλημένο από την τεράστια ανάπτυξη που γνωρίζει η ιστοσελίδα μας καθημερινά στα τρία χρόνια λειτουργίας της μέχρι σήμερα.

Σταδιακά τις επόμενες ημέρες, θα δείτε ακόμη περισσότερες προσθήκες στην ιστοσελίδα μας που θα σας ικανοποιήσουν (τουλάχιστον), μέχρι το νέο Anorthosis24 να πάρει την πλήρη του μορφή όπως την έχει φανταστεί η συντακτική μας ομάδας. Σήμερα βλέπετε μόνο το αρχικό κομμάτι του ανανεωμένου Anorthosis24, και τις επόμενες ημέρες θα δείτε ακόμη περισσότερες επιλογές.

Η ειδησεογραφία θα εμπλουτιστεί σε μεγάλο βαθμό με αρκετές εκπλήξεις, όπως πήρατε μία γεύση τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα στα παιγνίδια με ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα.

Επιπλέον έχουν ξεκινήσει και πάλι οι  ηχητικές μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων ενώ θα προσπαθούμε και για αγώνες εκτός έδρας, κάτι που εφαρμόσαμε πρώτοι πριν από δυόμιση χρόνια και το επαναφέρουμε ξανά φέτος.

Οι στήλες επίσης παρουσιάζονται ανανεωμένες, με τη διατήρηση κάποιων που υπήρχαν ήδη και την προσθήκη νέων. Σταδιακά, θα προστεθούν ακόμη περισσότερες στήλες.

Επίσης, το Anorthosis24.net ενσωμάτωσε στην ιστοσελίδα του κάτι πρωτοποριακό. Θα μπορείτε πλέον με την μηχανή αναζήτησης που υπάρχει στη δεξιά στήλη της ιστοσελίδας μας, να επιλέγεται αντίπαλο ομάδα καθώς και τη διοργάνωση που επιθυμείτε, και θα μπορείτε να βλέπετε βίντεο, φωτογραφίες καθώς και περιλήψεις όλων των αγώνων αυτών! Είναι κάτι που σιγά σιγά θα εμπλουτιστεί με όλα τα βίντεο που υπολείπονται, και θα έχετε στη διάθεσή σας το μεγαλύτερο αρχείο στην Κύπρο για αγώνες τα τελευταία χρόνια, πηγαίνοντας πίσω στο αρχικό στάδιο μέχρι και δύο δεκαετίες! Η βάση μας χρειάζεται ανανέωση και μέσα στις επόμενες μέρες θα εργαστούμε προς την κατεύθυνση αυτή.

Πλέον, τα multimedia θα παίζουν μεγαλύτερο ρόλο στην ανανεωμένη μας ιστοσελίδα, και το Anorthosis24.net θα βρίσκεται με κάμερες στα παιγνίδια και θα σας μεταφέρει αποκλειστικό φωτογραφικό και κινηματογραφικό υλικό, πριν – κατά τη διάρκεια – και μετά το πέρας των παιγνιδιών, όπου μάλιστα θα έχουμε και τη συμμετοχή του κόσμου.

Κάτι επίσης καινοτόμο, είναι ότι πλέον όλα τα social media που αφορούν την ομάδα μας, θα είναι μαζεμένα όλα μαζί και θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε τις αναρτήσεις της επίσημης Ανόρθωσης, των αθλητών του σωματείου και τις δικές μας αναρτήσεις μεταξύ άλλων με ένα μόνο κλικ! Επίσης, δημιουργήσαμε το δικό μας λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, όπου σε μερικές ημέρες θα μπορείτε να ανεβάσετε τις δικές σας αναρτήσεις χρησιμποιώντας το hashtag #anorthosis24, και να δείτε τις δικές σας φωτογραφίες μέσα στο Anorthosis24.net! Περισσότερες λεπτομέρειες θα αναρτηθούν στις επόμενες μέρες.

Για οποιαδήποτε προβλήματα αντιμετωπίζετε γύρω από την νέα ιστοσελίδα, για σχόλια, εισηγήσεις και ιδέες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Και τέλος, όποιος από εσάς μπορεί να βοηθήσει το Anorthosis24 με τον οποιονδήποτε τρόπο και έχει τη διάθεση και τη θέληση, μπορεί να αποστείλει ένα σχετικό μήνυμα στο [email protected] και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ