30% συνεισφορά στα γκολ

Από τα 10 γκολ υπέρ που πέτυχε η Ανόρθωση σε αυτές τις 5 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, τα 3 είχαν την δική σφραγίδα, την δική του συνεισφορά.

Το πρώτο ήταν με το καλημέρα όταν και έδωσε ασσίστ στον Εντλοβού για να ανοίξει το σκορ με την ΑΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος, στη νίκη με 2-0.

Το δεύτερο ήταν από στημένη μπάλα, όταν από το κόρνερ βρήκε το κεφάλι του Ζοάο Βίκτορ που σκόραρε το 1 από τα 3 γκολ της αναμέτρησης με τον Εθνικό Άχνας και πάλι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Το τρίτο ήταν στην χθεσινοβραδινή αναμέτρηση. Η Ανόρθωση βρισκόταν πίσω στο σκορ, ο Μαρτίνες είχε εκπληκτική εμφάνιση, την οποία επιβράβευσε στέλλοντας εκπληκτική μπαλιά στον Χόλκερσον. Ο Σοουηδός αμυντιός ενήργησε σαν επιθετικός κλάσης και σημείωσε ένα δύσκολο γκολ εν κινήσει, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα αρχικά… για να το σκοτώσει και να δώσει την 4η νίκη ο Μακρής με σουτ μέσα από την περιοχή εκμεταλλευόμενος ακόμη μια εξαιρετική κάθετη του Κουλούρη.

Στατιστικά που δεν μπορείς να τα προσπεράσεις. Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι ο περσινός πρώτος σε ασσίστ ποδοσφαιριστής Τόνι Κάλβο, είναι παροπλισμένος από την αρχή του πρωταθλήματος και εν τη επαναφορά του αναμένεται να δώσει και αυτός σημαντικές λύσεις στον επιθετικό τομέα της ομάδας.

Previous article
Next article

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ