Χωρίς αυτούς, είμαστε ένα τίποτα

Χωρίς αυτούς, είμαστε ένα τίποτα, δηλώνει με νόημα  για τον κόσμο της ομάδας,  Ντίνο Εντλοβού σε δηλώσεις του που παραχώρησε στην αθλητική ιστοσελίδα balla.com.cy.

Παράλληλα, ο Νοτιοαφρικανός αισθάνεται προνομιούχος που βρίσκεται σε μια ομάδα που έχει τόση μεγάλη στήριξη από τον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα

«Το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο, ξέραμε πως θα έρθουμε εδώ και θα ήταν ντέρμπι. Πιστεύω τα πρώτα λεπτά τους υποτιμήσαμε, για αυτό δεχθήκαμε γκολ χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Το πιο σημαντικό είναι πως νικήσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς και σκόραρα και τρία γκολ. »

Για την προσωπική του απόδοση

«Προσωπικά παίρνω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όσο βελτιώνομαι θα κάνω αυτό που περιμένουν από εμένα, να σκοράρω γκολ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως κάθε παιχνίδι θα σημειώνω και τέρμα. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα σκοράρω σε κάθε παιχνίδι.Τα συγχαρητήρια πάνε στο τεχνικό τιμ και τους συμποδοσφαιριστές μου που αν δεν με στήριζαν δε θα σκόραρα αυτά τα 3 γκολ.»

Για την πορεία της Ανόρθωσης

«Όπως λέω παίρνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Τώρα είναι η διακοπή και θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι. Είναι στην έδρα μας και στην έδρα μας πρέπει να πάρουμε ακόμη τρεις βαθμούς.»

Για τον κόσμο της ομάδας

«Αισθάνομαι προνομιούχος βλέποντας αυτή την κοσμοσυρροή, είναι ο δωδέκατος ποδοσφαιριστής και μας υποστηρίζουν. Χωρίς αυτούς, είμαστε ένα τίποτα. Θέλω να συνεχίσουν να μας στηρίζουν και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους πιο πολλούς πόντους μπορούμε. »

Για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο

«Όπως είπα είναι προνόμιο, είναι πολύ ωραίο συναίσθημα ο κόσμος να αντιδρά με αυτό τον τρόπο και να φωνάζει το όνομα σου. Κάνω καλή δουλειά και με επευφημούν. Πάντοτε σε κάθε παιχνίδι θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. »

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ