Τζαι εν εμείνασιν, πολλές τζαι ελλειάναν τέλια …

Καλησπέρα προσφυγοαλάνια μου. Ήρταμε πίσω στα γραπτά μας μετά που ένα τρίμηνο τζαι πιστεύκω θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά. Τζιαμέ κολλημένοι πάνω της, αφοσιωμένοι, άρρωστοι, αδιάλλαχτοι τζαι ότι άλλο φανταστείτε. Τούτος ο κόσμος εν για πιο μεγάλα πράματα. Έσχει το μεστη κουλτούρα του.

Λοιποοοοοοοοοον …Τζαι πόψε αδέρφκια τζαι ξεκινούν τα ωραία, τα μαγικά, οι εκδρομές, τα ενενηντάλεπτα , τα κλειστά. Επήαμε τες πρώτες μας, τα φιλικά μας, τα καμπινγκ μας, που πάρτι δόξασι ο Θεός, Αντικατοχική, στον ΤΑΣΟ τζαι στον ΣΟΛΩΜΟ. Η δράση μας εν εστάματησε ούλλο το καλοτζαίρι. Αλλά αύριο ξεκινά η δράση επί χόρτου τζαι του παλμού της εξέδρας. Αύριο θέλουμε να ζήσουμε ξανά στην δική μας κόλαση. Απαιτούμε ο Ναός να συνεχίσει που τζιαμέ που εσταματήσε πέρσι. Να έρκουνται οι αλλόθρησκοι τζαι να ψουμνίζουν 2-3 γκολάκια τζαι να μας αφήνουν τζαι την είσπραξη. Θέλουμε τον Ναό δικό μας, αποκλειστικά. Αν γίνετε να μεν έρκουντε ουτε οι αντίπαλες “ομάδες”. Γιατί κακά τα ψέματα εν που το τζαιρό που εβάλαμε 2ους τζαι 3ους μέσα που έχασεν την αίγλη του. Τζαι τωρά ο άρης να πάει στο καλό τζαι εν για καλό μας που έγινε. Εννά με θυμηθείτε. Ούλλα θα θυμίσουν παλιές καλές εποχές.

Γενικά εν που τα περσι που αρκέψαμε να επαναφέρουμε τους άλλους στην πραγματικότητα τζαι εκάμαμεν τους να θυμούνται την αλήθκεια. Εξανακάμε το ΠΑΠ την πιο δυνατή έδρα. Εδώκαμεν το μήνυμα οτι με τους θεωρητικά μιτσιούς εσοβαρεφτήκαμεν επιτέλους τζαι εν εχάσαμε που κανένα, αν εξαιρέσεις την ήττα στες αρκες που το χωρκό της αραδίφιου (ήταν ως που να βράσουμε) τζαι τα δκυο χι με τον ηθικό που την άχνα.

Ένα γήπεδο έννεν αρκετό να “κρούζει” άμαν φωνάζουν συνέχεια 100-300-500-800 πελλοί. Ένα γήπεδο πρέπει να φκάλει φωθκειές που ούλλες τες πάντες. Ένα γήπεδο σαν το ΝΑΟ μας, δοξάζω το όνομα του, πρέπει να καταργηθούν τζαι πόρτες ασφαλείας τζαι τα μπιγκ μπράδερ τζαι ούλλα. Να μεν έρκετε το μασιούι τζαι το βασιλούι άμαν τους πέψουν μόνο. Γιατί αν έρκουντε μόνο με τούντα καθεστώτα κανένα περιπολικό τζαι κανένα ασθενοφόρο εν πρέπει ναν αρκετό να παν να ξαναδούν τα κοπελούθκια τους. Αλήθκεια τούτοι οι δκυο συγκεκριμένα ήντα ομάδα λαλούν στα μωρά τους να υποστηρίζουν; Τράττο έγλεπε…

Στον οπαδικό τομέα αδέλφια και λοιποί συγγενείς περσι αναλόγως επήμαεν τα αρκετά καλά αλλά η δουλειά τζαι η δράση εν πρέπει να σταματά ΠΟΤΤΕ. Είχαμε τζαι τζίντες καταστάσεις με τες κάρτες οπαδού που ελπίζω να μεν επανέλθουν γιατί μόνο κακό μας εκάμαν αλλά πολλά φοούμε οτι τούντη στράτα στην βουλή εν θα παν πολλά χρώματα. Εννά θωρείς ένα κατάμαυρο όχλο που εν θα δέχεται με τίποτε τες φαρσοκωμωδίες τους. Που εννά κάμουν τα άλλα ούλλα να δεχτούμεν να μιλήσουμε τζαι για την χρήση της κάρτας. Επειδή μια κάρτα εν πολλά βοηθητική σε πολλές δουλειές. Συμφωνείς Δόκτωρα μου;

Στα άλλα αθλήματα επήαμε σχετικά καλά. Θέλουμε δουλειά τζικαστο βολλευπολ γιατί είμαστεν η βασιλισσά του τζαι τούτο εν πρέπει να χαθεί. Τούντο άθλημα εκράτησεν τον κόσμο μας σε δράση, στα δύσκολα χρόνια. Για τον φούρπο του κλειστού οτι τζαι να πεις εν λίο. Αν είσχε αλλό 5 αγωνιστικές επιάναμε τους το τζιολας τζαι εμεινίσκαν χάσκοντα. Τζαι αν μεν εκάμναν τα λάστιχα τες γραμμές του Ελευθερία σε αναλογία 1:100 ήταν να τσιμπούσαμε το κυπελλούι μας χαλαρά. Εν πειράζει όμως, τούτα εν κάτω γραμμένα τζαι ο κόσμος εννά αγαπήσει παραπάνω τούντην ομάδα. Γιατί η αλήθκεια τα παιδκιά τζιαμέ παίζουν για το ΣΗΜΑ στην καρδιά τζαι τον ΚΟΣΜΟ που τους ακολουθά πιστά. Φέτος πάμε για μεγάλα πράματα στα κλειστά.

Α τζαι πόψε εν ξιάννουμεν τα πρι-γκειμ στους Συνδέσμους να βράζουμε σιγά σιγά.
Τζαι εν εμείνασιν πολλές τζαι ελλειάναν τέλια τζαι θα ρτουμε ΑΝΟΛΑ μου να φκούμε παστα ττέλια.

ΤΙΚ ΤΟΚ

 

ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ