Το 1-1 της ΑΕΚ με την Σεβίλλη… κάτι θέλει να μας πει

Εννοείται πως τα φιλικά είναι φιλικά… και δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το πόσο ποιοτική και με ποιες δυνατότητες θα παρουσιαστεί η φετινή Ανόρθωσις.

Το γεγονός όμως ότι στο «δυνατότερό» της φιλικό… απέναντι στην ΑΕΚ Αθηνών «καθάρισε» πιο εύκολα την αναμέτρηση από ότι έδειξε το τελικό σκορ 1-2 σίγουρα κάτι λέει.

Μια ΑΕΚ που χωρίς πολλές αλλαγές από την μεταξύ μας αναμέτρηση εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την κάτοχο του Europa League Σεβίλη, σε ένα αγώνα μπροστά στο κοινό της στο ΟΑΚΑ. Για την ιστορία η Σεβίλλη παρατάχθηκε με τα μεγάλα της αστέρια όπως οι Μπέτο, Κριχόβιακ, Ρέγες, Κονοπλιάνκα και Ιμόπιλε.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο (74′ Βασιλαντωνόπουλος), Κολοβέτσιος (69′ Λαμπρόπουλος), Τζανετόπουλος (78′ Φαγέ), Σοϊλέδης (75′ Πεταυράκης), Σιμόες (84′ Σβάρνας), Γιόχανσον (74′ Γροντής), Πλατέλλας (75′ Ζόριτς), Βάργκας (56′ Μπαρμπόζα), Αραβίδης (69′ Κρισάντους), Τζεμπούρ (62′ Άρθο)

Σεβίλλη: Μπέτο (46′ Ρίκο), Μαριάνο, Λουίσμι (46′ Κόκε), Σουάρες (46′ Βιτόλο), Εσκουδέρο (46′ Τρεμουλινάς), Κριχόβιακ (60′ Κριστόφορο), Ιμπόρα (60′ Κοτάν), Ρέγες (46′ Κρον-Ντέλι), Μπανέγα (60′ Γκονθάλεθ), Κονοπλιάνκα (46′ Κακουτά), Γκαμερό (46′ Ιμόμπιλε).

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ