Τυλίγουμε το κασκόλ στο λαιμό…

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τα μέλη του για κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες ενόψει της έναρξης του φετινού μαραθωνίου και ταυτόχρονα καλεί τους πάντες για πλήρη συσπείρωση γύρω ομάδα.

“Καταρχάς θέλουμε να καλωσορίσουμε και επίσημα όλους τους αθλητές που ενσωματώθηκαν κατά την φετινή μεταγραφική περίοδο σε όλα τα αθλήματα και να τους ευχηθούμε καλές επιτυχίες με τα ένδοξα χρώματα του Σωματείου μας. Αυτό που απαιτούμε απ´ όλους είναι η πλήρης αφοσίωση στις υποχρεώσεις μας και η κατάθεση ψυχής όπου κι αν αγωνιζόμαστε. Εμείς με την σειρά μας θα υποσχεθούμε πως είμαστε πανέτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στους δύσκολους αυτούς καιρούς και θα αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία ώστε να βρισκόμαστε δίπλα στον Φοίνικα. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε περήφανους τους ιδρυτές μας, τους ανθρώπους που θυσιάστηκαν για αυτή την Ιδέα, πάντοτε με την σκέψη και τον πόθο της ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ να μας κρατά ενωμένους.

Την Κυριακή λοιπόν φοράμε την ΜΠΛΕ μας την φανέλα, τυλίγουμε το κασκόλ στο λαιμό και δίνουμε το πρώτο μας ραντεβού στις εξέδρες του ΠΑΠ. Δημιουργούμε ξανά αυτήν την ατμόσφαιρα που μόνο εμείς ξέρουμε και δεν αφήνουμε περιθώρια αντίδρασης. Τρομάζουμε τους απέναντι, προειδοποιούμε τους επόμενους. Δεν σταματάμε λεπτό να τραγουδάμε, δεν εφυσηχαζόμαστε ποτέ.

Ακολουθάμε όλοι τις αυτοκινητοπομπές απ´ όλες τις επαρχίες με κοινό σημείο συνάντησης το κεντρικό μας οίκημα. Απ´ εκεί όλοι μαζί για τον “πισσαρίδη” όπου η ώρα 19:00 ΑΚΡΙΒΩΣ θα πορευτούμε με τα πόδια μέχρι την Νότια. Εισιτήρια για το Νότιο πέταλο θα υπάρχουν από σήμερα σε όλα τα κλιμάκια μας μόνο για τα μέλη. Κάθε μέλος δικαιούται ένα εισιτήριο με την επίδειξη της κάρτας μέλους του για την φετινή χρονιά.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΝΕΝΗΝΤΑ-ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΘΑ ΖΩ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ – ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου – ΜΑΧΗΤΕC 1994

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ