Στο ΑΠΟΕΛ ο Τιμούρ…

Όπως ήταν λογικό, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα ήταν μία ζωή στο περίμενε μέχρι να βρει τον επόμενο προπονητικό του προορισμό, και αυτός ο προορισμός είναι πλέον το ΑΠΟΕΛ…

Δεν θα πούμε και πολλά πολλά, ο κάθε ένας από εμάς κάνει τις επιλογές του όπως κάναμε και εμείς άλλωστε το καλοκαίρι, αλλά φυσικά ούτε και θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία με τη νέα του ομάδα, μιας και τα συμφέροντας της καινούργιας του ομάδας έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα της Ανόρθωσης.

Τα κατορθώματα του με την Ανόρθωση είναι εκεί και είναι σεβαστά από τον κάθε φίλο της ομάδας, η ιστορία δεν διαγράφεται ούτε ξεθωριάζει. Για όσα πέτυχε στην Ανόρθωση θα τον αγαπάμε και θα τον σεβόμαστε, πλέον όμως θα είναι αντίπαλος, στη πιο μισητή ομάδα του νησιού.

Το «θετικό» της υπόθεσης είναι ότι πλέον μετά από 6 χρόνια, η ομάδα φεύγει τελείως από την λογική του Τιμούρ όποτε αντιμετωπίζαμε κάποιο πρόβλημα και επανερχόταν ξανά το όνομά του, το οποίο αρκετές φορές ήταν και σαν «βάρος» για όλους στο οικοδόμημα της Ανόρθωσης.

Πλέον η Ανόρθωση μπορεί να κοιτάζει μόνο μπροστά που υπό τις περιστάσεις μόνο καλό μπορεί να μας κάνει. Ότι άλλο πούμε είναι περιττό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ