Σταν Φάλκς στο Anorthosis24: «Πιστεύω ότι θα έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά» (βίντεο)

Το Anorthosis24 μίλησε με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ομάδας μας Σταν Φαλκς μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Φαλκς μίλησε για το παιχνίδι, για τις μεταγραφές, τον Αντρέα Ορλάντι αλλά και για τον κόσμο της ομάδας μας.

Σταν, συγχαρητήρια για την νίκη. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλοι είδαμε. Ποια τα σχόλια σου για τον αγώνα;

«Ναι, δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα και ήμασταν λίγο μουδιασμένοι. Δεχτήκαμε και το γκολ και χρειαστήκαμε περίπου 20 λεπτά για να βρούμε τα πόδια μας. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Μετά τα πρώτα δύο παιχνίδια και τις δύο νίκες είμαστε πολύ ευχαριστημένοι αλλά ξέρουμε ότι θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Η ομάδα δείχνει αυτή την περίοδο ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά».

Σχετικά με τις μεταγραφές; Όλοι ξέρουμε ότι περιμένουμε τον αριστερό επιθετικό. Ποια η άποψη σας και πως θα προχωρήσετε;

«Ναι, προχωράμε αρκετά καλά. Έχουν απομείνει μόλις δύο μέρες και σκεφτόμαστε να φέρουμε ακόμη ένα ποδοσφαιριστή το οποίο θα αποφασίσουμε μέσα στις επόμενες ώρες».

Όσο αφορά το καινούργιο απόκτημα της ομάδας μας, ποια η γνώμη σας γι’αυτόν;

«Είναι ένας δημιουργικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό άκρο της επίθεσης όσο και σαν επιτελικός μέσος. Έχει καλό αριστερό πόδι και μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις».

Ο κόσμος της Ανόρθωσης ήταν για άλλο ένα παιχνίδι δίπλα στην ομάδα και φαίνεται ότι θα παίξει τον δικό του ρόλο τη φετινή χρονιά. Ποιο το σχόλιο σας;

«Πραγματικά, απολαμβάνω τον κόσμο της ομάδας. Όλη την ώρα τραγουδούν και στηρίζουν την ομάδα. Έχω μείνει θετικά έκπληκτος από την παρουσία του κόσμου. Ήξερα ότι είναι τόσο καλός αλλά δεν περίμενα τόσο κόσμο στα εκτός έδρας παιχνίδια όπως και στο πρώτο παιχνίδι στο στάδιο μας όπου το κατέκλυσαν. Πραγματικά το λατρεύω αυτό και σίγουρα θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ