Πόσο δύσκολο είναι για την ΚΟΠ να ορίσει τις ημερομηνίες των παιχνιδιών;

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Παιδιά σας χαιρετώ.
Το πιο απλό δεν το κάνουν εκεί στην ΚΟΠ και μας δημιουργούν πρόβλημα στην δουλειά μας. Ξέρεται κύριοι, πλέον ο περισσότερος κόσμος εργάζεται με το σύστημα βάρδιας και πρέπει να ξέρει έγκαιρα, πότε αγωνίζεται η ομάδα του για να προσπαθήσει να κανονίσει την αντικατάστασή του από άλλον συνάδελφο για να βρεθεί στο πλευρό της.

Δείτε το και στυγνά οικονομικά – όπως άλλωστε έτσι μετράται τα πάντα – ότι αν για παράδειγμα οριστούν οι αγώνες με ημερομηνίες και ώρες από τώρα μέχρι την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας… θα έχει την δυνατότητα όλο και περισσότερος κόσμος να κανονίσει να βρεθεί στο γήπεδο.

Κάτι πολύ απλό αλλά και συνάμα δύσκολο από ότι φαίνεται για την ομοσπονδία αφού «κατάφερε» να βγάλει το πρόγραμμα για 2 αγωνιστικές!

Ελπίζω, το «παράπονο» αυτό να πάει στο αρμόδιο σώμα και καλώ την διοίκηση της ομάδας μου όπως σαν μέλος της ΚΟΠ να απαιτήσει την πιο πάνω ρύθμιση, ώστε να ξέρουμε και εμείς που δουλεύουμε βάρδιες… πώς να κανονίσουμε να είμαστε δίπλα στην Ανορθωσάρα.

Ευχαριστώ για το βήμα… Έυρος Χαραλάμπους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ