Ποιος είναι ο Κουλούρης (βίντεο)

Η Ανόρθωση προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της και με ένα φορ και τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος για τον 19χρονο επιθετικό Ευθύμη Κουλούρη ο οποίος αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ ενώ είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές της Ελλάδας.

Ο μικρός ο οποίος έχει μεγάλο ταλέντο όπως αναφέρουν στην Ελλάδα, γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 1996 και έχει ύψος 184 εκατοστά. Αγωνίζεται από το 2013 στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ενώ βρίσκεται στον «δικέφαλο» από το 2005 καθώς προέρχεται από της ακαδημίες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, μετρά στο ενεργητικό του 8 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας U17 σκοράροντας μάλιστα και 3 γκολ, 4 συμμετοχές με την Εθνική U18 και ένα γκολ ενώ έχει αγωνιστεί και 7 φορές με το εθνόσημο στο στήθος των U19 χωρίς ωστόσο να πετύχει κάποιο γκολ.

Στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, μετρά στα δύο χρόνια παρουσίας του 26 συμμετοχές έχοντας μάλιστα πετύχει και τρια γκολ ενώ την περίοδο 2014 έσπασε τα κοντέρ με τα U21, πετυχαίνοντας 25 τέρματα σε 24 συμμετοχές σπάζοντας μάλιστα και ρεκόρ στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του μικρού από την κάμερα του ΠΑΟΚ:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ