Όταν ο Ορλάντι τα… έχωσε στον Μουρίνιο!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα αγγλικά ΜΜΕ τον περασμένο Μάρτιο, ο Αντρέα Ορλάντι τα… έχωσε κανονικά στον Πορτογάλο τεχνικό, Ζοσέ Μουρίνιο. Ο λόγος ήταν η υπεράσπιση του Ισπανού ποδοσφαιριστή προς τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του στην Μπράιτον, Άσλεϊ Μπάρνες ο οποίος κατακρίθηκε έντονα από τον Μουρίνιο όταν αγωνιζόταν στην Μπάρνλεϊ.

Συγκεκριμένα στον αγώνα Κυπέλλου της Μπάρνλει απέναντι στην Τσέλσι, ο Μπάρνες έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Σέρβο Νεμάνια Μάτιτς με τον τελευταίο να σπρώχνει τον Μπάρνες και να διαμαρτύρεται έντονα με αποτέλεσμα να αποβληθεί από το παιχνίδι. Με το τέλος του αγώνα, ο Μουρίνιο ανέφερε ότι το μαρκάρισμα του Ισπανού ήταν «εγκληματικό» και ότι πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά από την Αγγλική Ομοσπονδία.

Στην συνέντευξη του ο Αντρέα Ορλάντι ο οποίος έπαιξε συμπαίκτης με τον Μπάρνες στην Μπράϊτον ανέφερε τα εξής:

«Παρά το ότι είναι ένας σπουδαίος προπονητής και τον θαυμάζω, έχω αναθεωρήσει πλέον γι’αυτόν. Κυρίως τις εκστρατείες του ενάντια σε διαιτητές, προπονητές και σε επιτροπές. Η προπαγανδιστική συμπεριφορά του και η αδυναμία του στο να δεχθεί μια ήττα είναι πράγματα που δεν μπορώ να κατανοήσω. Πως τολμά να δηλώσει ότι ένας ποδοσφαιριστής είναι εγκληματίας τη στιγμή που ο ίδιος προέτρεπε τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης να παίζουν σκληρά και άσχημα ενάντια στην Μπαρτσελόνα;

Συμφωνώ ότι ο Μπάρνες έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα και ότι θα έπρεπε να τιμωρηθεί. Αλλά ποιος είναι ο κύριος Μουρίνιο ο οποίος θα απαιτήσει την απαγόρευση του Μπάρνες στους αγωνιστικούς χώρους; Είναι το ίδιο πρόσωπο που έστειλε σε αγώνα πολέμου τους ποδοσφαιριστές του στον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας εναντίον της Μπαρτσελόνα;»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ