Όπως στην πρεμιέρα (γραφήματα)

Μετά το σπουδαίο από κάθε άποψη και κυρίως από πλευράς ψυχολογίας αποτέλεσμα στην πρεμιέρα, η Ανόρθωση ταξιδεύει στο γειτονικό «Αμμόχωστος» για να αντιμετωπίσει την συμπολίτισσα Νέα Σαλαμίνα σε ένα άκρως επικίνδυνο αγώνα που αρχίζει στις 20:00.

Ο Αντρέ Πάους δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κάλβο και Μαραγκού οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Στην πρεμιέρα, απέναντι στην ΑΕΛ ρισκάραμε και τοποθετήσαμε μόνοι, στο σενάριο της αρχικής εντεκάδας τους Λαΐφη, Αμπουρχάνια και Μαρτίνες κάτι που είδαμε να αποτυπώνεται και στα χαρτιά του Αντρέ Πάους το βράδυ στο γήπεδο.

Στον αυριανό αγώνα ο ολλανδός προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» Αντρέ Πάους αναμένεται να παρατάξει την ίδια εντεκάδα όπως και στον αγώνα με την ΑΕΛ. Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γιαν Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας ο Χόλγκερσον – που σκόραρε το πρώτο του γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος με την Ανόρθωση – και δίπλα του ο Κωνσταντίνος Λαΐφης που μετά την πολύ καλή του εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΛ θα αισθάνεται αγωνιστικά και ψυχολογικά πολύ καλύτερα. Στα άκρα, θα βρεθούν εκ νέου οι Γκάμπριελ στα δεξιά και Ράζακ Νούχου στα αριστερά.

[vfv id=”9″]

Στο χώρο του κέντρου ως αμυντικό χαφ θα παραταχθεί ο Ζοάο Βίκτορ έχοντας ως παρτενέρ του τον Αμπουρχάνια ο οποίος με τη σειρά του αντιμετώπιζε μικροπρόβλημα τραυματισμού για το παιχνίδι με την ΑΕΛ ενώ για όσο αγωνίστηκε ήταν από τους διακριθέντες. Ως επιτελικός μέσος θα κινείται ο Μαρτίνες ο οποίος στο ντεμπούτο του με τα χρώματα της «Κυρίας» έδωσε την ασσίστ για το πρώτο γκολ της χρονιάς με σκόρερ τον Εντλοβού.

Στην επίθεση η τριάδα θα παραμείνει κατά πάσα πιθανότητα η ίδια και στα άκρα θα βρίσκονται οι Αβραάμ και Μακρής ενώ στην κορυφή της ο Ντίνο Εντλοβού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ