«Νοιώθω πολύ δυνατός»

Αισθάνεται πως βρίσκει ξανά τον εαυτό του ο Ντλοβού, ο  οποίος με δηλώσεις του στην Sportday, ανέφερε πως νοιώθει πολύ δυνατός γιατί όλοι στην ομάδα τον κάνουν να αισθάνεται σημαντικός.

Σπουδαία νίκη Ντίνο στην πρεμιέρα και μάλιστα το συνδύασες με γκολ. Πώς είδες το παιχνίδι;

«Παίζαμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα αλλά περισσότερο για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά. Δεν ήμασταν το ίδιο καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ήταν μόλις το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Μετά από 3-4 παιχνίδια θα έχουμε περισσότερη διάρκεια. Είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη».

Φαίνεται ότι βρήκες ξανά την αυτοπεποίθησή σου στην Ανόρθωση. Τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις τόσο καλά στην ομάδα;

«Είναι αλήθεια ότι είχα κάποια σκαμπανεβάσματα τα προηγούμενα χρόνια. Στην Ανόρθωση από τη πρώτη στιγμή νιώθω πολύ καλά. Αισθάνομαι ότι βρίσκω ξανά τον καλό μου εαυτό. Νιώθω πολύ δυνατός γιατί όλοι στην ομάδα με κάνουν να νιώθω σημαντικός για την Ανόρθωση. Το τεχνικό τιμ, οι συμπαίκτες μου, ο κόσμος, με στήριξαν από την πρώτη στιγμή και αυτός είναι ο λόγος που μπαίνω στο γήπεδο έχοντας καλή ψυχολογία, κάτι που με βοηθάει να βγάζω αυτό που μπορώ».

Η Ανόρθωση φαίνεται πιο δυνατή από πέρσι, πιστεύεις ότι μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα;

«Είναι πολύ νωρίς να πω κάτι τέτοιο. Ο αρχικός στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από πέρσι και να κερδίσουμε θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Γι’ αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι απλό όμως να πάρεις το πρωτάθλημα. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Αν στην πορεία φανεί ότι μπορούμε να το διεκδικήσουμε θα το κάνουμε».

Πιστεύεις ότι μπορείς να αναδειχθείς πρώτος σκόρερ;

«Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι τώρα. Θέλω να βάλω πολλά γκολ. Είναι η δουλειά μου, όμως αυτό που σκέφτομαι είναι η σκληρή δουλειά για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον κόσμο της Ανόρθωσης στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΛ;

«Ηταν φανταστικοί οι οπαδοί μας. Εντυπωσιάστηκα από την ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Δεν μπορείς παρά να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και να βρίσκεις τον τρόπο να κερδίζεις όταν παίζεις μπροστά από τόσο κόσμο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ