Να συστηθούμε…

Αγαπητοί φίλοι, καλώς σας ήβραμεν! Η χρονιά για τα ποδοσφαιρικά μόλις ξεκίνησε και μαζί της «άνοιξε» και η στήλη μας εδώ στο anorthosis24.net. Μια ιστοσελίδα που από τότε που υπάρχει τα βλέπει όλα «μπλε», όπως θα τα βλέπουμε και θα τα σχολιάζουμε και μαζί πια.

Εδώ θα τα λέμε κυρίως για τα αγωνιστικά και όσα θα κάνει η ομάδα μέσα στα γήπεδα και στις εξέδρες. Με Ανορθωσιάτικη σκοπιά πάντα, αλλά όσο γίνεται χωρίς υπερβολές και στα καλά αλλά και στις στραβές.

Όσοι δεν καταλάβατε ή δεν ξέρετε, ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από το αναψυκτικό «BlueChampion»που είχε λανσάρει η ομάδα μας πίσω στο 1999. Δεκαπέντε και βάλε χρόνια πριν κατακλυστεί η αγορά από νερά μέχρι κάρβουνα από τις ομάδες δηλαδή και ενώ η Ανόρθωση σήκωνε το τρίτο σερί πρωτάθλημα και πήγαινε για το τέταρτο. Είχαν αντιδράσει μάλιστα τότε από τον ΑΠΟΕΛ στην ονομασία, γιατί λέει «καπηλευόμασταν» τον όρο «πρωταθλητής».

Τα χρόνια από τότε πέρασαν, πέσαμε σε ξηρασία, αλλά η Ανόρθωση πρωταθλήτρια θα είναι πάντα και για χίλιους λόγους. Ποιος ξέρει ο τίτλος μπορεί να αποδειχθεί προφητικός τον Μάη!

Στα πιο σύγχρονα τώρα. Το σκηνικό στην πρεμιέρα ήταν όπως πρέπει. Οι παίκτες εντός γηπέδου να παλεύουν και να κερδίζουν ένα δύσκολο αντίπαλο, ο κόσμος να παίρνει θέση από νωρίς στην εξέδρα και να στηρίζει, οι οργανωμένοι να δείχνουν πόσο καλή δουλειά γίνεται με τον όγκο και τον παλμό που είχε η Νότια, ο αντίπαλος να αποχωρεί ηττημένος. Επί Πάους μετράμε 12 νίκες στα 17 εντός έδρας ματς που δώσαμε, ούτε να θυμόμαστε δε θέλουμε τα αντίστοιχα νούμερα άλλων που πέρασαν στην τελευταία εξαετία.

Μας έφτιαξε ο Κόπριβετς που στο ένα που τον θέλαμε ήταν εκεί, ενώ το ‘χει και με το πόδι, αυτό ήταν και το βασικό κριτήριο επιλογής του. Μας έφτιαξε ο Λαΐφης που για αυτόν δε βρίσκει λύση όχι μόνο ο τρελογιατρός, αλλά όλοι τους μαζί! Τον Νίκο, ο Πάους προτίμησε να τον βάλει από την αρχή και να τον βγάλει αφού ήμασταν μπροστά, παρά να τον ρίξει ενώ θα καιγόμασταν για γκολ. Μοίρασε 2-3 ντρίμπλες, έφτιαξε και το γκολ, το έβαλε όπως έπρεπε ο Εντλοβού, όλα καλά και δικαιωμένος ο κόουτς.

Τα περιθώρια βελτίωσης όμως είναι μεγάλα, π.χ. η λειτουργία στο κέντρο και οι συνεργασίες στην επίθεση, και να μην αππωθούμε από μια νίκη. Προσγειωμένα όπως το αρχίσαμε πέρσι και στην πορεία θα φανεί για πού μας παίρνει. Μπορεί να μην το φωνάζουμε πως πάμε για τίτλο, αλλά για μένα όταν μιλάς για την Ανόρθωση, το να πας για τίτλο είναι απλά το αυτονόητο.

Υ.Γ: Αυτά τα εξτρά στο τέλος, θα τα κρατάμε για να ρίχνουμε καμιά ατάκα για τα τμήματα του σωματείου. Για αρχή να πούμε κάτι για το φούτσαλ. Ο προπονητής της ΑΕΚ Λάρνακας, Πάμπος Χαραλάμπους, είπε πως φέτος δε θα πάνε δυο για πρωτάθλημα αλλά τρεις, εννοώντας την Ανόρθωση. Κάτι θα ξέρει και είναι κρίμα να παλέψει το τμήμα να μας δώσει αυτή τη χαρά και να μη στηριχθεί όσο πέρσι κι ακόμα παραπάνω. Θα ΄χει καλά πάρτι και στο κοινοτικό φέτος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ