Μεγάλη η σημασία της νίκης πριν την διακοπή

Για να έχει αξία η νίκη απέναντι σε ένα άκρως υπολογίσιμο αντίπαλο όπως η ΑΕΛ, που αργά η γρήγορα θα κάνει τη ζημιά στους άλλους μεγάλους θα πρέπει πρώτα η Ανόρθωση να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Σαλαμίνας πριν τη διακοπή για την εθνικές ομάδες εξαργυρώνοντας με αυτό τον τρόπο το τρίποντο της πρεμιέρας.

Αν το καταφέρει θα έχει στο τσεπάκι το απόλυτο από βαθμολογικής πλευράς και το χρόνο να προετοιμάσει τραυματίες και νεοαποκτηθέντες ενόψει της συνέχειας.

Σε περίπτωση νίκης απέναντι στη Σαλαμίνα η Ανόρθωση βγάζει από το πρόγραμμα της μια δύσκολη έδρα και μια ομάδα που ενισχύθηκε με 20 ποδοσφαιριστές που όταν θα πάρει την απαραίτητη ομοιογένεια θα μπορεί να κτυπήσει εντός και εκτός οποιοδήποτε αντίπαλο.

Πρώτα από όλα όμως για ψυχολογικούς λόγους. Η Ανόρθωση είναι καταδικασμένη από την ιστορία της να αγωνίζεται και να επιδιώκει μόνο τη νίκη και τα παιχνίδια με τη Νέα Σαλαμίνα γράφουν νίκη μέσα στο πρόγραμμα. Δεν πρόκειται για υποτίμηση του αντιπάλου αλλά όταν μια ομάδα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις τέτοια παιχνίδια δεν προσφέρονται για βαθμολογικές απώλειες.

Επιπλέον, ενδεχόμενη νίκη θα ξαναγεμίσει το «Παπαδόπουλος» στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικός Άχνας κάτι που θα σημαίνει παλμό, γεμάτες κερκίδες και πολλά έσοδα για την Ανόρθωση που τα χε απόλυτη ανάγκη.

Ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμος θα πρέπει να δώσουν το άπαν των δυνάμεων τους για μια σημαντικότατη νίκη ενόψει της συνέχειας…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ