Η ιστορία μας αυτή είναι, τέτοια αξίζει και εκεί πρέπει να προσβλέπουμε!

Επέτειος πρόκρισης στους ομίλους του Champions League σήμερα και στο μυαλό όλων έρχονται οι μνήμες από εκείνες τις δυο αξέχαστες βραδιές του Αυγούστου όπου ο Ανορθωσιάτης γινόταν ο πρώτος οπαδός στην Κύπρο, που κούναγε σεντόνι. Η ιστορία μας αυτή είναι, τέτοια αξίζει και εκεί πρέπει να προσβλέπουμε!

Δεν θα μπορούσε να λείπε από τη «συλλογή» του κάθε Ανορθωσιάτη και ο σχολιασμός του Πανίκου Κωνσταντίνου του SuperSport FM, στα τελευταία δευτερόλεπτα του συγκλονιστικού αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Απολαύστε λοιπόν τα τελευταία δευτερόλεπτα σε περιγραφή Πανίκου Κωνσταντίνου!

https://www.youtube.com/watch?v=JEjqY7IEV-0

Τα εξώφυλλα

Ταξιδεύουμε πίσω στο 2008 και την επομένη της πρόκρισής μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη βοήθεια των ελλαδικών αθλητικών εφημερίδων. Πιο κάτω, δείτε τα εξώφυλλα που δίνουν με… γλαφυρό τρόπο το πνεύμα της ημέρας, ανάλογα βέβαια με την οπαδική σκοπιά από την οποία είδαν την πρόκριση της Μεγάλης Κυρίας.

[nggallery id=88]

Ευτυχισμένοι μαζί και Ανόρθωση:

Η σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» ήταν μία από τις δημοφιλέστερες σειρές στην Ελληνική τηλεόραση, αλλά και στην Κύπρο, η οποία κάθε εβδομάδα καθήλωνε χιλιάδες κόσμου μπροστά από τις τηλεοράσεις. Η τηλεοπτική οικογένεια, η οποία υποστήριζε τον Ολυμπιακό, έκανε αρκετές αναφορές για τα παιγνίδια Ανόρθωσης – Ολυμπιακού, και μπορείτε να τα δείτε όλα μαζί μαζεμένα στο ακόλουθο βίντεο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ