Επιστρέφει στο Τσίρειο ο Άρης

Λύθηκε το πρόβλημα μεταξύ ΓΣΟ και Άρη Λεμεσού και ως εκ τούτου η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα συνεχίζει να αγωνίζεται στο Τσίρειο Στάδιο παρά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όπως ήταν η αρχική συμφωνία με την Ανόρθωση κάτι για το οποίο ενημερώθηκε σχετικά και η ΚΟΠ η οποία διαφοροποίησε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας
Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ αποφάσισε να τροποποιήσει την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας περιόδου 2015 – 2016 και μετά την τροποποίηση, ο Άρης Λεμεσού θα δώσει όλους τους εντός έδρας αγώνες του στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας και Κύπελλο Coca – Cola στο Τσίρειο Στάδιο, αντί στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος που αρχικά είχε δηλώσει για έδρα του.
Μετά την πιο πάνω εξέλιξη, το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας μεταξύ του Άρη με τον Ερμή Αραδίππου θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Αυγούστου και ώρα 20:00, αφού την Κυριακή 30 Αυγούστου στο Τσίρειο Στάδιο θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΕΛ – Αγία Νάπα.

Η ανακοίνωση του Άρη
“ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ 2015-2016. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΤΣΙΡΕΙΟ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ.

ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ