Δρομολογούνται οι εξελίξεις με τον επιτελικό

Εξελίξεις αναμένονται εντός των επομένων 24ώρων αναφορικά με το θέμα του επιτελικού μέσου. Πιθανολογώντας αν και οι προβλέψεις στην Ανόρθωση στα μεταγραφικά θέματα είναι άκρως ριψοκίνδυνες, μέχρι και την Τρίτη αναμένεται να κλείσει το θέμα του επιτελικού.

Τα δεδομένα λίγο πολύ γνωστά. Εδώ και μέρες γίνεται ψηστήρι σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος κρίθηκε από τον Πάους και τον Φαλξ ως ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής δεν είναι και τόσο θερμός να έρθει στο νησί μας για να συνεχίσει την καριέρα του, γεγονός που ευθύς εξαρχής κάνει την περίπτωση του δύσκολη. Στην προσπάθεια για να πειστεί, η Ανόρθωση είναι διατεθειμένη να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας. Ωστόσο μέσα από τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις, προκύπτει σημαντική οικονομική διαφορά, με την ομάδα μας να καλείται να κάνει υπέρβαση για να μπορεί να ελπίζει σε θετική του απάντηση.

Γερή υποψηφιότητα για να καλύψει τη θέση του επιτελικού, έχει ο Νίκολας Μαρτίνες. Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό, την περσινή χρονιά πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με τον Παναιτωλικό. Ήταν πρώτος σε ασσίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα και αποτελεί μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Ήδη έγιναν κάποιες επαφές μεταξύ των τριών μερών και υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να επιτευχθεί η συμφωνία.

Τέλος στο προσκήνιο υπάρχει ακόμα μια επιλογή, για τον ποδοσφαιριστή δεν έγιναν γνωστά περαιτέρω στοιχεία, ωστόσο προς την επιλογή του η Ανόρθωση θα κινηθεί ουσιαστικά, αν δεν ευοδωθούν οι διεργασίες για κάποιο από τους προαναφερθέντες.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι τρεις ποδοσφαιριστές η καταγωγή τους είναι εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με τον Νίκολας Μαρτίνες να είναι κάτοχος Πορτογαλικού διαβατηρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ