Χρήζει βελτίωσης από τον προπονητή και όχι μόνο

Σημείο που χρήζει αναφοράς κατά την περσινή χρονιά αποτελούσε το γεγονός ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης είχαν «αγάπη» προς τις κίτρινες κάρτες. Κάποιες ήταν υπερβολικές από την διαιτησία, κάποιες άλλες ήταν καραμπινάτες και αυτό είναι ένα σημείο που ο Αντρέ Πάους καλείται να διορθώσει για να βοηθήσει με αυτό τον τρόπο στο μικρό ρόστερ που έχει και φέτος στην διάθεσή του για να βγάλει όσα πιο ομαλά γίνεται την χρονιά.

Είναι υψηλός ο αριθμός καρτών για τον Ράζακ Νούχου οι 10 κίτρινες και για τον Κάλβο οι 6 αν και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Επίσης, δυο ποδοσφαιριστές που μεταγράφηκαν φέτος στην Ανόρθωση, οι Γκάμπριελ Μούρα και Ζοάο Βίκτορ… κατέγραψαν την περσινή χρονιά με τις ομάδες τους Ζιλ Βιθέντε και Μαγιόρκα 8 και 10 κίτρινες αντίστοιχα.

Αν το μυαλό πάει λίγο παραπέρα… στην αγάπη που δείχνουν οι ρέφερι στο να κιτρινίζουν τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης αντιλαμβάνεται κανείς ότι πρέπει να εντοπιστεί το πρόβλημα και να διορθωθεί για να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ