Τζανακάκης… το κλειδί στην αντικατάσταση των απόντων

Η πρώτη στην σειρά ανακοίνωση της ημέρας αφορούσε τον ελλαδίτη Μανώλη Τζανακάκη ο οποίος ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού Πειραιώς που ποτέ όμως δεν φόρεσε τα ερυθρόλευκα.

Αφότου τον απέκτησε η Πειραϊκή ομάδα από τον Εργοτέλη με την πάγια της τακτική του… «παιδομαζώματος» τους τον παραχώρησε πίσω δανεικό. Η χρονιά φέτος τον βρήκε να προετοιμάζεται με τον Ολυμπιακό ωστόσο δεν ήταν στα άμεσα πλάνα του τεχνικού Μάρκο Σίλβα για το βασικό στάδιο στο Ζεέφελντ της Αυστρίας.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς αναφερόταν για ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί και στις δυο πλευρές της άμυνας ενώ είναι διεθνής με την εθνική Νέων.

Την λήξασα σεζόν αγωνιζόταν στον Εργοτέλη με τον οποίο συμπλήρωσε 1977 λεπτά αγωνιζόμενος σε 30 παιχνίδια εκ των οποίων στα 23 βασικός. Παιχνίδια κατά τα οποία δέχτηκε 5 φορές την κίτρινη κάρτα.

Ο Τζανακάκης γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1992 και σήμερα είναι 23 χρονών. Αναμένεται να είναι το κλειδί στην αναπλήρωση ποδοσφαιριστών που θα απουσιάζουν είτε λόγω καρτών είτε τραυματισμών που αναπόφευκτα θα υπάρξουν στις θέσεις των αμυντικών άκρων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ